2017-03-27

LIKE A PRINCESS


Vždycky jsem si říkala, že jestli budu mít holčičku, v žádném případě z ní nebudu dělat růžovou princeznu. Spíš jsem čekala, že tento stereotypní pohled na nežné pohlaví budeme brát trochu "rebelsky".  A Hups! Od té doby, co jsme spolu byly v porodnici poprvé samy, jsem pochopila, že se tomu neubráním. Podle mě je to nějaká infekce, kterou chytnete už v porodnici a pak se jí nezbavíte minimálně do doby, než vaše dítě doroste do puberty. Nebo tam něco přidávají do vody, já nevím, ale každopádně jsem prostě úplně podlehla té její nevinnosti a rozkošnosti a prostě si jí neumím představovat jinak, než jako mojí malou princeznu (i když to slovo fakt nemám ráda).
A tak jsem se rozhodla, že s tím nebudu bojovat a prostě si užiju těch pár let, než ta moje krasavice začne odmlouvat a vylepovat si pokojíček plakáty kapel, kterým já už nebudu rozumět :D.

A tak se nejdominantnějším kouskem v pokojíčku stal opravdu velmi princeznovský kousek - baldachýn v pudrově růžové barvě. Okukovala jsem ho na Pinterestu už nějakou dobu a jsem z něj nadšená (hlavně, že maminka je spokojená :D). Pokojíček zútulňuje a vytváří pro spaní takový příjemný kutloušek. Jelikož Leontýna ještě spí několikrát přes den, funguje i jako clona od denního světla, a co si budeme povídat, je to i hodně estetická záležitost. Další výhodou je, že kdyby jí nad postýlkou začal vadit, skvělý je i namísto stanu nebo týpí. Stačí měkounký kobereček, pár polštářků a prostor pro čajové dýchánky je na světě :). Snažila jsem se nepřeplácat to s výzdobou, ale nějaké ty hvězdičky, mašličky, světýlka a korunky ve správném princeznovském pokojíčku nesmí chybět, tak snad jsem to moc nepřehnala, co myslíte?

Jo a snad vás esteticky moc neruší monitor dechu, který jsem jaksi zapomněla při focení odmontovat, ale alespoň to vidíte tak, jak to opravdu je.

Užívejte jara a zase brzy pa!
XX










1/ Dětská LED lampa Nanuk/ Mr Maria / link
2/ Třpytivá papírová korunka / My Little Day /link
3/ Dětský kufřík / Livly / link
4/ Baldachýn / Numero74 / link
5/ Hvězdičková třpytivá girlanda / My Little Day / link
6/ Plakát Miss Vivienne / Mrs Mighetto / link
7/ Noční stolek Componibili /Kartell / link
8/ Deníček miminka Baby's First Book / Design Letters / link
SHARE:

12 komentářů

  1. Veronika, izbička je nádherná. Pudrová ružová dodáva ten správny jemný dievčenský ráz. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, děkuju:) Pro mě je tenhle odstín perfektní alternativou ke klasické holčičí růžové a přesně ta jemnost a lehkost se mi na ní líbí :)

      Vymazat
  2. To je nadhera, pod takovym baldachynem bych spala i ja :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, je to nádhera, opravdu snový koutek, každá by ho chtěla ;-).
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju a zdravím! :)

      Vymazat
    2. Moc krásný pokojík, obdivuji ho stále dokola. Ten baldachýn je tam právě boží. Bez něj by to nebylo ono. Mějte slunečný den.

      Vymazat
    3. Děkuju :) Taky si myslím, je to opravdu dominanta pokojíčku. Krásný den!

      Vymazat
  4. Nadhera! Tam se proste MUSI spat bajecne. Barvicka je neodolatelna. Krasny vecer. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé to krásný, úplně závidím tvé malé princezně jaké nádherné jsi pro ni připravila království v dětském pokojíčku :)

    OdpovědětVymazat
  6. I love that the kitchen is where the family room used to be. I love that the family room has been done away with altogether as well. I love that where the kitchen was and where the dining room was will soon be part of the shaped living room having been joined together. {tag: Nike Yeezy 350 White}

    During those years, wide receivers Julio Jones of the Atlanta Falcons, Michael Thomas of the New Orleans Saints and Mike Evans of the Tampa Bay Buccaneers earned a combined 10 Pro Bowl invitations.Bradberry won't have to run that gauntlet in the 2020 NFL season. {tag: Yeezy Triple White Vs Sesame}

    Jordan Retro 12 Blue And Black Mens, Note The views expressed in the comments of this site do not necessarily reflect or represent the views of The Globe and Mail, its staff or contributors. The Globe and Mail reserves the right to ban any commenter. The Globe and Mail may publish comments within the paper and on digital platforms..

    He participated in a mission trip to Guatemala with his church."If I could push a button and have my two kids my two sons be like him, that's what I would do," Elmore County football coach Jordan Cantrell said. {tag: How To Clean White Yeezys}

    "Kim always wanted four kids and having two boys and two girls feels perfect. Purple And Black Jordan 12s, You are likely to earn well and will be able to raise your quality of life. Impressing the interviewer will be important for the job seekers. Appropriate diet and remaining active will find you in excellent health.

    I have been doing this for years now. {tag: Goat White Yeezy}Jordan Retro 12 Black And Gold Footlocker, Humans still can't perceive the backlight cycling on and off at that frequency, but it doesn't mean that this LED PWM flicker won't hurt their eyes or affect their nervous system. (2002). Proc Natl Acad Sci, USA 99, 13920 13925..

    OdpovědětVymazat
  7. When you make your payment, you make payment for the bank interest for the outstanding mortgage balance (massive) before you make any repayment on the actual balance itself. mortgage payment calculator Here are a handful of ways to pay for your mortgage down faster and in many cases save on interest costs. mortgage calculator canada

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig