2019-07-25

Straw bag


Zdravím vás  (Páni, nestačím se divit, že z toho "zítra už vážně něco sesmolím" je víc jak rok a půl dlouhá pauza 🥴) 

Dnes pro vás mám tip, jak skladovat magazíny, noviny, nebo klidně i knížky a zároveň do interiéru vnést trochu té letní atmosféry. Co k tomu budete potřebovat? Obyčejnou slaměnou tašku! Já je miluju! V létě v podstatě nenosím jiné, mám je ve více velikostech, tvarech, barvách, a už i Leontýnka musela dostat svou mini verzi 😀 Když jsem si ještě v zimě natěšeně objednávala tuto (s vidinou toho, jak s ní o víkendu budu chodit na trhy - haha), už při přebírání krabice od kurýra jsem věděla, že ji budu muset buď vrátit, nebo pro ni vymyslet jiné využití. Má totiž nějakých 60 na 36 cm, což na mém rameni vypadá vážně komicky. A tak přesně tam, kde jsem ji vybalila, tam chvíli stála... když jsem potřebovala rychle uklidit, naházela jsem do ní časopisy, počmárané papíry, omalovánky a Disney knížky, ale na vrch musel samozřejmě dubnový Vogue s černobílou obálkou (ale vážně jen kvůli designu, jinak by si zasloužil místo daleko pod všema čmáranicema, ehm...) no a už to tak zůstalo, protože to vypadalo celkem dobře. Toť příběh jedné obyčejné slaměné tašky, která se stala hvězdou obýváku 😀. 



Nejenže vypadá stylově a vnese do interiéru alespoň trochu letní atmosféry, ale je i praktická. Čtení se dá snadno přenášet z místa na místo, třeba i na terasu nebo zahradu.




Tak užívejte léta, najděte si chvilku na přečtení pěkné knížky, nebo alespoň - jako v mém případě- prolistování magazínu a až mě zas napadne něco převratného😂, ozvu se!


SHARE:

2 komentáře

  1. Veru, nádhera zase... chybí mi Tvé příspěvky, ozývej se tady prosím častěji, protože se vždy nemohu vynadívat!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejku, Veru, Ty jsi zlato! Děkuju a vynasnažím se ;)

      Vymazat

Blogger Template Created by pipdig