2016-11-05

MINI CLOSET


Pojďme dneska začít s "baby spam poustama"! Jak jsem už psala, budu s tím teď otravovat častěji :)). Momentálně totiž můj mozek jede akorát plíny - mlíko - Bebis :D. 

Čím jsme při zařizování pokojíčku začali, byl větvičkový držák oblečení. No jo, trochu netradiční, ale viděla jsem ho dávno před otěhotněním na Pinterestu a už tehdy jsem věděla, že až jednou budu mít holčičku, její šatičky budou viset přesně na takovém. No a větev visela ještě dřív, než jsem věděla, že opravdu budeme kupovat šatičky :-P. 

Na pidi oblečcích je super, že i když jste baby-shopaholic* , pro jejich uskladnění stačí málo. S věkem budeme samozřejmě muset úložného prostoru přidávat, zatím ale stačí zmiňovaný věšák a komoda. Já si tak užívám volného prostoru i v relativně malém pokoji. Krom toho, máme ještě další věšáčky, respektive háčky, u nás v ložnici. Na nich visí nejpoužívanější svršky, takže jsou tam hlavně pro svou praktičnost. 

Jak můžete vidět, Leontýnčin šatník není jen černo-bílý. Byl, ale když jsme si po několikáté vyslechli, jakého máme pěkného vlasatého chlapečka, přeci jen jsme tu růžovou přidali. Samozřejmě v tlumených tónech, klišovité cukrové se vyhýbám. A když už v černé, tak alespoň s nějakým vyloženě holčičím doplňkem ;).

Tolik k našemu mini šatníku.

Užívejte zbytek víkendu a brzy pa!

XX

*vím, tyhle výrazy jsou napřesdržku, ale baby-shopaholic prostě vypadá líp, než když napíšete, že jste člověk, který rád a nezadržitelně nakupuje přemíru oblečení pro svou malou holčičku












SHARE:

10 komentářů

  1. Garderoba samozrejme uzasna, podobne jako vesak:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! Naše 3letá Barunka má také klacík na bílo a drží na bílých kožených kulatých provázcích a na něm má dřevěné korálky různých velikostí. Vypadá to skvěle a vše je po ruce. Zajímala by mi ta korunka, kde jste sehnala? Fakt moooc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  3. Veronika, garderóba Leontínky je krásna a je fajn, že je tá krása aj na očiach a zároveň je v izbičke na konári krásnym doplnkom. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, díky za pochvalu! Já se právě na ty mini věcičky nemůžu vynadívat, takže přesně jak říkáš :) Hezký den

      Vymazat
  4. Veru,
    máte to úžasné,té radosti z nakupování pro holčičku se vůbec nedivím,dřív,když jsem měla já děti malé nebyl moc výběr,ale dnes se zase vyřádím v oblečení pro vnoučka :)
    Mějte se moc hezky.
    Renča

    OdpovědětVymazat
  5. Od Jana M.
    Verunko máte krásný bog. Já chci být vaše dcera. :D Hyh. Já si užívám nakupování pro svou druhou dceru, i když toho zděděného má taky trošku. Přeji vám krásně prožitý advent s přípravami na Vánoce. :D A jen tak dál. Jsem ráda, že jsem vás díky Tamarki objevila a určitě to nebyla má poslední návštěva. Děkuji za tu černobílou krásu. :D
    janculinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jordan Samuel Skin Black Friday, It a story about relationships, familial and romantic. It a story about love, about what it means to be happy, about societal norms, about mental health. There is just so much that I would want to discuss with my class if we were to study this play together.

    Jordan 1 Lime Green And Black, They moved in on St Patrick Day, 1948. My grandfather had trained as a lawyer, but he bought a book called Teach Yourself Farming and put it into practice, and made himself a successful sheep farmer, Belinda explains. "He rarely talked about Ravensbruck, but when he did, he got very upset.

    Yours truly received so many messages from loved ones sharing their favourite classic Disney shows and movies that were now available for a binge watch. {tag: Triple White Yeezy 350 Price}In the romance department alone, the Kennedys are unmatched when it comes to complex, often tragic couples. A propensity for happily never after has seemingly dogged the lineage for almost a century. Tragedy has followed triumph like clockwork, causing the word "cursed" to be flung around at will when talking about the Boston bred clan, a family for which the term blue blood was tailor made. {tag: Yeezy Cream White Price Malaysia}

    After seven hours our son, Rudy, was born at 5:13pm, weighing 8lb."Brad was with me the whole time and didn't miss a thing, he was even allowed to cut the cord. {tag: Yeezy White Oreo}No home, no retirement, no investments.I had always told them that I would help take care of them if something happened to either one of them, if they needed me. {tag: Fake Yeezy V2 Cream White}

    Stidham was drafted by the New England Patriots in the fourth round in 2019, and threw only four passes (completing two, for 14 yards with an interception) as a rookie back up to Tom Brady.However, with Brady off to Tampa Bay as a free agent, Stidham will get an opportunity to start. {tag: Off White Yeezy Grey Yellow}

    OdpovědětVymazat
  7. He also has a nice inside head fake at the start of his rush to get the OL to stop his feet.. However, for the past two decades Kenya has not only experienced a significant drop in Foreign Direct Investment (FDI) inflow but a trend of well established MNCs "moving out". During the past two decades, whether liquidity affect asset pricing has been a hot topic in capital market studies. If you have other types of fish, you want to maintain the tank, making sure that the waters hardness is balanced. District Attorney Mathis has said no evidence of criminal behavior has newyshoesmall.com been uncovered so far.. Cancer cell adhesion to IL 6/IL 10 stimulated blood and lymphatic endothelial cells home (EC) was investigated. Financial forecast predicts a break even in Year 3. You may be familiar with Google Adsense, but, did you factorycoachbagsale know that Clickbank also has an advertising program? As a vendor, you can create Ads that automatically show on affiliate websites based upon keywords. A number of religious properties were returned to Christian churches during the period covered by this report. This paper therefore explores the effectiveness of advertising on Facebook, especially focussing on the students at the University of Nottingham. The most effective and efficient way to measure trust is through conducting surveys however it is Coach Factory Outlet not without limitations.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig