2020-05-04

Mother's Day

Blíží se krásný svátek - Den Matek. Již několik dní se na nás valí spousta tipů na dárky, mailová schránka je plná newsletterů s voňavými svíčkami, krásnými hrnečky, praktickými kuchařkami, či nádhernými šperky. Přitom to, čím maminkám uděláme doopravdy radost, v žádném obchodě nenajdeme.
Přiznám se, že já bych si jako maminka dokonce kupovanými dárky připadala docela odbytá.
Teď trocha toho klišé, ale co mi udělá skutečnou radost, jsou dárky od srdce. Ke Dni Matek nechci dokonalý puget z luxusního květinářství, který stejně vybere a zaplatí manžel. Mnohonásobně víc mě potěší kytka, kterou mi malá natrhá během procházky s tatínkem. Ten okamžik, kdy mi ji ve dveřích natěšeně předává a čeká na moji reakci, jestli všechny kytičky natrhala správně. A jak je pak nadšená, když ji vidí na stole ve váze a ví, že mi udělala radost. Stejně tak se nevyrovná žádný šperk těm rozzářeným očičkám, když mi přinese ukázat sádrový přívěšek ve tvaru srdíčka, který mi sama vyrobila (čert vem půl stolu umazaného od foukacích fixek:D).  Víc než nejnovější kuchařku ocením, když mě nechá jeden den si přispat a přinese mi palačinky, které s tatínkovou pomocí připravila (čert vem tu kuchyň, kterou pak zbytek dne uklízím :D). Víc než nový designový hrneček ocením, když mě nechá vychutnat si kafe a prolistovat Vogue (čert vem tu politou postel, když do ní skočí, aby se zeptala, jestli už mám dočteno a jestli si s ní jdu už hrát :D)
A jestli teď namítnete, že se na to dívám očima maminky tříleté holčičky, pak vězte, že i my dospěláci máme spoustu možností potěšit tu svoji maminku jinak než materiálně. Co ji pozvat na oběd a uvařit ji její nejoblíbenější jídlo nebo vyrazit do přírody na piknik? Jestli se v současné koronavirové době nemůžete setkat, co ji upéct něco dobrého a nechat jí to doručit domů? Klidně ji můžete nechat zahrát písničku, když na to přijde.

To jsou okamžiky, které mají nevyčíslitelnou hodnotu a žádná věc z obchodu se jim nemůže vyrovnat.

Nechci tím vůbec shazovat kupované dárky (chraňbůh :D)! Samozřejmě, že i ty dokáží nepopsatelně potěšit, zvlášť pokud jde o vytouženou věc, na kterou těžce šetříte. Jen mám pocit, že se všichni ženeme po drahém a zdánlivě nejlepším dárku a zapomínáme na to, že udělat někomu radost, se dá i jinak. Totiž teprv úsilí, které dáme do toho, abychom někoho potěšili, mluví za to, jak danou osobu milujeme a jak moc si ji vážíme. A to si zaslouží každá mamika. ❤













SHARE:

19 komentářů

  1. Beautiful photos! :)

    Have a nice day,
    Laura
    https://www.littlefew.com

    OdpovědětVymazat
  2. He goes on to list 5 things he miss. Lots of drinking is one. There not a single artist on his list, a single gallery, nonprofit space or art museum. All found a DEXA scan acceptable; other assessments were fully completed, except nadir and pre chemotherapy blood counts. Most (94%) were prepared to take part in a future study, although the additional hospital visits for a nadir blood count were unpopular with some. Five (29%) patients experienced six episodes of DLT which resulted in discontinuation (3), dose reduction (2) or change to a less toxic regimen (1).

    Cheap Ray Ban Sunglasses, Stochastic service network designs with uncertain demand represented by a set of scenarios can be modelled as a large scale two stage stochastic mixed integer program (SMIP). The progressive hedging algorithm (PHA) is a decomposition method for solving the resulting SMIP. The computational performance of the PHA can be greatly enhanced by decomposing according Cheap Jordan Shoes For Sale to scenario bundles instead of individual scenarios {cheap yeezy shoes for sale}.

    OdpovědětVymazat
  3. Monday loss came down to one bad inning for Strop, who is in the midst of a rough month out of the bullpen. He surrendered four hits in the frame, starting off with a Pedro Sandoval double, which after a strikeout, was followed by an RBI single by Brandon Crawford. After Strop got another out, the Giants got back to back RBI doubles from Austin Slater and Joe Panik to give San Francisco the lead for the first time all night.. The final product is a transportable, water resistant, heavy duty winter coat that closes using Velcro, since buttons fall off and zippers jam. It has a sleeping bag that can be unfolded without even taking the coat off. And it's big, allowing for layers of clothing or possessions to be kept underneath.. In a long period of time, internationalisation has been related to MNEs from developed markets. For instance, after the World War II, the development of Japanese MNEs should be regarded as a "miracle". Recently, the internationalisation of enterprises from emerging markets is on the rise. This dissertation is an analysis of risk disclosures in the oil and gas companies annual reports. For this studys purposes, 11 oil and gas companies are examined. Stock exchanges). We met on October 13 15 with fellow board members and more than 100 alumni. Alumni visitors included club officers representing clubs from around the world and class ambassadors newyshoesmall.com representing dozens of Wharton graduating classes. The focus of our Mk Outlet gathering was to hear the latest developments Coach Outlet Store at Wharton and to complete planning around our objectives for the coming year.

    OdpovědětVymazat
  4. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. d1d02fc000ec2f852e22ac22305d9674
    website kurma
    website kurma
    numara onay

    OdpovědětVymazat
  5. Thank you for your explanation, very good content. 511e2e5b6a1d514e40e1c193a50ef237
    define dedektörü

    OdpovědětVymazat
  6. Thanks for your article. 1d48171a6adb6457264a8d2f9f7263d7
    evden iş imkanı

    OdpovědětVymazat
  7. are youtube to mp3 converters shut down
    listen youtube to mp3 songs download free
    youtube to mp3 flvto online
    youtube playlis to mp3
    youtube to mp3 software
    https://yttomp3.pro/
    youtube to mp3 downloadr
    youtube to mp3 converter ??
    youtube to mp3 converter longer than 20 minutes online
    how do i convert a youtube video to mp3

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig