2018-12-10

THE BLOGGING


Krásný den, moji milí věrní

bude to pomalu rok, co jsme se tu naposledy setkali. A věřte mi, že nebyl den, kdy by se mi alespoň na chvíli blogování nehonilo hlavou... Poslední týdny o to víc, protože mi přišla výzva k prodloužení domény. Což pro mě znamenalo rozhodnut se, jestli zkusit opět naskočit do dávno rozjetého vlaku nebo se na MWO nadobro vykašlat. 


Když jsem s blogem začínala, byla jsem svobodná školačka (zní to děsně, ale je to tak:D) se spoustou volného času, spoustou nápadů a elánu. Navíc podobně zaměřených blogů moc nebylo, takže vytváření obsahu bylo v podstatě za odměnu. Byl to pro mě relax, koníček a určitá forma seberealizace. Postupem času se ale situace začala měnit a z blogování se stávala pomalu povinnost a stres, který se s narozením Leontýnky stával méně a méně únosným. 


Tak... a teď jsem měla připravený osobnější článek, který popisoval, jak moc a proč mě blog stresoval. Článek popisoval situace, kdy Leontýna křičí, protože si chce hrát, a já zas na ní křičím, ať chvíli vydrží, protože maminka musí něco dodělat. Byl o tom, jak jsem frustrovaná z toho, že si nedokážu zorganizovat čas. O tom, kolik času a námahy blogování zabere. O tom, že můj muž mě viděl už jen s objektivem přes obličej. O tom, že když něco dělám, musím to dělat na 100 % a perfektně, a jak právě to najednou nešlo. O tom, jak jsem si řekla, že na to nemám a kašlu na to. O tom, jak jsem si prošla osobní krizí, za kterou z velké části mohl i blog a Instagram. 


Jenže... za prvé - s otevřenými osobními články mám obecně trošku problém. Prostě nejsem typ, který chce vše sdílet. Což mi určitě v případě snahy blogovat trošku škodí, protože vím, že takové články frčí. Přiznejme si dámy, je to určitý typ bulváru a ten nás nehledě na míru vzdělání prostě zajímá. A je v podstatě jedno, jestli čtete drby o známé herečce nebo o mamince synova spolužáka. Nemám pravdu? ;P 


Za druhé - když jsem to viděla napsaný a vžila se do čtenáře, řekla jsem si jediné "to je kr***!". To mi stačilo, abych to celé rychle smazala, na nějakou osobní nebo blogerskou krizi se vykašlala, prodloužila doménu a opět se vrátila k tomu, co mě dřív tolik bavilo a naplňovalo. Doufám, že se tu tedy začneme opět a častěji potkávat ;) 


Tak užívejte tohle krásné předvánoční období! Pokusím se vám brzo opět ozvat :)




SHARE:

8 komentářů

  1. Super článek a nádherné fotky! :)

    U mě na blogu právě probíhá vánoční soutěž. Zapoj se, jestli chceš. :)
    Woodnote

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, těším se, ráda jsem sem chodila a ráda zase budu <3...
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ráda tě čtu a chyběla jsi, ufff, jsem si oddechla že nekončíš! Úžasný styl a inspirace. Netrap se delšíma pauzama, nevadí, ale byla by škoda to zavřít. Klidné a bílé Vánoce! Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejku, Zuzko, velký dík za krásný komentář! :)) Tohle číst je pro mě odměna a povzbuzení, vážně! Takže ještě jednou děkuju a krásné Vánoce přeju!

      Vymazat
  4. Jej, už jsem si říkala, jestli bude znovu článek. Moc ráda sem chodím pro inspiraci. to jsem si oddychla, že budete pokračovat. Přeji Vám krásný nový rok !

    OdpovědětVymazat
  5. Jordan Cp3 X Black Red, UPDATE: Kim Kardashianreleased the following statement to E! News after meeting with President Donald Trump at the White House: "I would like to thank President Trump for his time this afternoon. It is our hope that the President will grant clemency to Ms. Alice Marie Johnson who is serving a life sentence for a first time, non violent drug offense.

    Jordan Six Rings Black And White, Purple suppress hunger and balances the body metabolism. White is a summer color because it reflects light. White is a color that is neutral and used with everything.

    "Credit to our whole team the defensive line, secondary and the linebackers. Air Jordan 1 Retro Black Gym Red, The government had earlier eased restrictions on the e commerce companies from April 20. The move enabled the e commerce company to resume their services before the lockdown ends on May 3. Amazon and Flipkart had already begun preparations for the resumptions of services.

    Black Jordan Fanny Pack, The Oregon Lottery Scoreboard App is live, and despite more than a few hiccups before and during the early days of the launch, the app has seen quite a rush of action as Oregonians over the age of 21 got their first chance to bet on sports in real time with their smartphones.Through the first weekend since its launch on Oct. 16, the Scoreboard app had seen 18,116 registrations and 55,880 bets with over $1 million wagered. The NFL's Week 7 Sunday Night Football game between the Philadelphia Eagles and Dallas Cowboys was the most popular event of the weekend and 62 percent of all wagers were on football while soccer (10 percent), basketball (9 percent), baseball (8 percent), hockey (7 percent) and other sports (4 percent) made up the rest.Select the "Join Now" button to create a Scoreboard account: For this, you'll need to input an email address and some personal information including the last four digits of your social security number.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig