2018-12-11

MINI XMAS DECOR


Na zdobení pokojíčku jsem se letos strašně těšila, protože Leontýna už vánoční atmosféru vnímá a užívá si ji. Jenže je z ní nadšená tak, že si chce samozřejmě se vším hrát, se vším blikat, všechno sundavat... tomu se dekor musel podřídit. Proto jsem si letos vystačila opravdu s málem.


Malinký stromeček jsem koupila loni v Ikee a na to, že je umělý, vypadá pěkně. Letošní kolekce mi přišla o několik úrovní dolu, tak jsem ráda, že tenhle drží. Vůbec mi nevadí, že musí zůstat nenazdobený, protože takhle v pokojíčku působí roztomile a jemně.


Trochu hravosti do mini vánočního dekoru vnáší malý fešák ve fráčku, který má u Týnky největší úspěch (toho v lednu do krabice asi nedostanu :D) Já jsem si ho teda taky zamilovala. Připomíná mi postavičky od mé milované značky The White Company, přitom je to kousek z dílny..počkej si...Tesco :D Jo, jo!





Samozřejmě došlo i na DIY. Ale úchvatný adventní kalendář nečekejte! Z toho Leontýna ještě nemá rozum. A stejně si nedokážu představit, že by k tomu všemu, co najde pod stromečkem, měla dostat ještě čtyřiadvacet dalších blbinek. Vždyť je právě krásný to napětí a těšení se na to, co přinese Ježíšek, ne? Takže naše DIY je jedno z těch nejtriviálnějších, které si můžete představit - papírový řetěz :P. Mně výroba připoměla školkovská léta :D a Týnka se mohla zapojit (a na chvíli zabavit).


Ještě nám chybí něco kouzelného. Tím jsou dveře pro víly, skřítky, myšičky a podobné pohádkové bytosti. V pokojíčku jsou teda celoročně, ale o Vánocích je jejich kouzlo přecijen o něco větší :)


Vánočně je samozřejmě nazdobená i kavárnička, kam si často a ráda zajdu na kafíčko a nasát trochu té pohádkové atmosféry ;)



Chtěla jsem napsat, ať jdete taky nasávat, ale to by znělo fakt blbě :D Tak jinak :D Jděte VYCHUTNÁVAT všudypřítomou kouzelnou adventní atmosféru a já se na vás budu zase brzo těšit!



SHARE:

6 komentářů

Blogger Template Created by pipdig