2017-08-21

Project: THE NEW BATHROOM


Zase to uteklo! Prázdniny jsou téměř za náma a nový školní rok klepe na dveře. Tak sice už ho neprožívám z pozice slečny školou povinné, ale stále ho vnímám jako takový malý nový rok. Zejména co se novoročních předsevzetí týče. Ty si na nový rok nedávám, ale s novým -školním- rokem, kdy se po uvolněných prázdninách vše vrací ke svému systému a vše dostává opět řád a navíc začínáte s "čistým listem", mám odhodlání něco (čti "se") změnit. A letošní předsevzetí je jasné - být trochu víc sobecká a věnovat se i sama sobě.
K tomu se mi perfektně hodí, že se konečně dočkám bílé koupelny. Stavebně je už téměř hotovo a teď přichází na řadu zábavnější část - vybírání, nakupování a dekorování. Hodlám si (teda samozřejmě nám 😂) z této místnůstky vytvořit takovou malou oázu. Místo, kde budu moct vypnout a nebude mě nebo mé, estetikou posedlé, oko absolutně nic rušit. Ono totiž když něco ruší mé oko, jsem z toho pak nervozní celá :D.
Proto se hodlám rozmazlit nejen příjemnými vůněmi, jemňoučkými materiály, ale také tělu i oku lahodící kosmetikou. Takže pryč (nejen) s barevným curaproxem, hurá! Na mém nákupním seznamu (viz dole) se objevuje například tělová kosmetika, měkké ručníky a vonná svíčka značky Balmuir, vonný difuzér od Kelly Hoppen, Diptyque, koupelnové doplňky z H&M Home, elegantní saténový župánek z Manga a náhrada za curaprox - bambusový kartáček od Ecoheart. Některé produkty už jsem vyzkoušela, u některých jsem si slíbila, že si je nechám až do nového, aby to potěšení bylo ještě větší.

A jak to máte s relaxem vy? Potřebujete k vnitřnímu klidu i estetično nebo jsem pošahaná jen já? :D

Užívejte zbytek prázdnin a relaxujte, co to jde!
Pááá!
XX






SHARE:

8 komentářů

  1. Jé, to bude krása, krásné věci :)) Curaprox vyrábí i černobílé kartáčky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj super věcičky:) Já používám tuhle hydratační korejskou kosmetiku je dobrá na pleť a není moc známá. Je stylová a účinná. Jenom co bych vytkla je ta cenna, není nejnižší ale mají nějakou certifikaci na eko produkty a zase za kvalitu se plati :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně zajímavé značky kosmetiky. Přiznám se že konkrétně tyhle vidím poprvé, ale podobné značky přírodní kosmetiky jsem viděla tady. Ale co mě zaujalo opravdu hodně, jak to máte všechno krásné sladěné, včetně obalů od kosmetiky. U vás doma to musí vypadat opravdu hodně stylově.

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu nádherně designově sladěné to je :) myslím, že v koupelně by mělo být co nejméně věcí, pokud by tam měl panovat striktní pořádek a tak místo holení lze zajít třeba sem a tím taky nějaké to místo ušetřit :) Máš to ale opravdu krásné a kombinace černé a bílé je prostě perfektní.

    OdpovědětVymazat
  5. V koupelně u nás se opravdu snažím udržovat pořádek, ale asi nemá smysl tvrdit, že je to vždycky jednoduché, protože spíše naopak :) Zajímalo by mě, co si myslíte o tomto a obecně o podobných věcech. Myslím, že díky tomu rozhodně může nějaké to množství produktů v koupelně zmizet a tím si lze zajistit lepší pořádek, ale jen díky tomuto bych do toho určitě nešla, to bych těch důvodů musela mít mnohem víc.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím, zajímavý článek a zajímavá kosmetika, je na přírodní bázi. Dlouho se potýkám problém vypadáváním vlasů. Zkusila jsem všemožné přípravky na vlasy . A jsem přistoupila na drastické řešení,dala jsem se ostříhat úplně na krátko. Na netu jsem našla webové stránky tady a začala jsem uvažovat o této pomoci. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig