2017-03-03

TEEPEE



Tak vás konečně zase zdravím, ale bezdětné čtenáře asi nepotěším. Zvu vás totiž opět do dětského pokojíčku. Ač je to zatím nejméně používaná místnost u nás doma, paradoxně prochází změnami nejčastěji. 
Dneska vám chci ukázat čím dál více využívané týpí. To se většinou pořizuje na hraní spíše starším dětem, my ho ale využíváme téměř od narození. Jako úplně malé miminko jsem do týpí Leontýnku dávala v hnízděčku a ona pozorovala zavěšený mobil a světýlka. Teď jí tam hodím deku a pár hraček a ona si v něm v klidu pase koníčky nebo žužlá kousátka. To mi potvrzuje, že efekt jakéhosi bezpečného kutloušku nebo bunkru, chcete-li, platí od útlého věku.

Chodí mi docela dost mailů s dotazy, kde sehnat to, či ono, co vám tu ukazuji, takže se to od teď budu  snažit odpovědět předem prostřednictvím článků.

Pojďme tedy k samotnému týpí. Zvolila jsem jednoduchou bílou plachtu, která dává nespočet možností, jak celé týpí nadekorovat. Plachtu máme od značky A Little Lovely Company, bohužel už skončili s jejich výrobou, ale šikovné maminky najdou na internetu spoustu návodů pro jejich ušití, dál doporučuji Fler a na Bebisu máme od této značky ještě černé. Tyče seženete ve všech obchodech pro kutily typu Obi, Hornbach apod. Základní týpí bychom měli a teď nastává zábavnější část - dekorování. Tady se fantazii meze nekladou. Co ale doporučuji, jsou světýlka, ať už balónkový řetěz, který vidíte na tom našem, nebo i obyčejná světýlka, co jinak dáváte na vánoční stromeček, dodají týpíčku a celému pokojíku tu správnou kouzelnou atmosféru a děti prostě baví. Dále jsem použila mnou vyráběné pom-poms (návod na výrobu najdete třeba tady) a  jako třešničku na dort zapíchla vílí hůlku s pudrově růžovou hvězdičkou od Numero74. Ale jak říkám, u zdobení se můžete vyřádit vy i vaše děti. A pokud by vám přeci jen nápady došly, Pinterest vše zachrání. Uvnitř týpí by neměla chybět měkounká deka, ta naše je z H&M home a spousta polštářů a plyšových mazlíčků. U nás vidíte šedý a růžový polštářek ve tvaru hvězdy, mráčkového spinkáčka Miniroom, šedou chlupatou příšerku od Noodoll, bílého králíčka Lindex a (asi všem dobře známou) ikeáckou pandu a polárního méďu. Mráčkový mobil je vlastní výroby. Týpí hlídá Miffy s korunkou od Numero74 (značku Numero74 sháním na zahraničních e-shopech) a velryba Rose od Bloomingville. Na zdi visí Miss Vivienne od Mrs. Mighetto. Leontýnka žužlá žirafu Sophie od Vulli a na sobě má pruhované legíny ze Zary
Uf, myslím, že nákupní průvodce byl vyčerpávající. Snad jsem na nic nezapomněla.

Přeji všem krásný víkend a příště s něčím nebejby, slibuju :))

Mějte se fajn!
XX






SHARE:

4 komentáře

  1. Jednoducho nádhera. Chcela by som byť dieťa a ležkať si v tak krásnom teepee. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Prdolka je nadherna, stejne jako jeji okoli v teepee:-). M.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Vera (synonym A. Barbadensis Cheap Yeezy Shoes Sale Mill.), which are used in the traditional folk medicine of the Mascarene Islands, Nike Air Force 1 Cheap Outlet was initiated. Methanolic extracts of the Aloes under study were analysed using high resolution LC UV MS/MS and compounds belonging to the class of anthraquinones, anthrones, chromones and flavone C glycosides were detected.

    AbstractObjectives: investigate the clinical effectiveness and cost effectiveness of laxatives versus dietary and lifestyle New Air Jordan Shoes advice, Jordan Shoes For Sale and standardised versus MK Outlet personalised dietary and lifestyle advice. Prospective, pragmatic, three armed cluster randomised trial Ray Ban Outlet with an economic evaluation. Practices in England and Scotland, UK.

    Thermal absorbers and their integration methods are critical to solar Coach Bags Clearance photovoltaic/thermal (PV/T) modules. These two elements directly influence the cooling effort of PV layers and as a result, the related electrical/thermal/overall Cheap Nike Air Force 1 efficiency. This paper conducts a critical review on the essential thermal absorbers and their integration methods for the currently available PV modules for the purpose of producing the combined PV/T modules.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig