2016-12-07

WE BELIEVE IN FAIRIES


Prosinec, resp. celý Advent, je nepochybně obdobím pohádek. Ta kouzelná atmosféra mě zasáhla natolik, že jsem zas jednou popustila uzdu fantazii a vrhla se do vytváření takové malé pohádky v pokojíčku. Ano, vidíte správně, doma nám přibyly další dveře. Jsou klasické, bílé se zlatou klikou, nic zvláštního... jen jsou desetkrát menší než všechny ostatní :)). Od teď jsou u nás všechny víly vítány!
Pro někoho asi kýčovitý nápad, proto jsem se snažila, aby provedení bylo jednoduché a zapadlo do konceptu našeho bydlení. Žádné zbytečné třpytky, kytičky apod. Avšak pro ty úplně malinkaté nesmí chybět žebříček! Možná kýčovité, ale kouzelné. Vždycky když jdu okolo, musím se usmát. A co teprv až se s dveřmi začnou pojit příběhy, které si s Leontýnkou budeme vyprávět. Taková dekorace, na rozdíl od spousty jiných, pro mě má smysl. 

Jo, a abych nezapomněla - samozřejmě žádná správná víla se neobejde bez kouzelné hůlky! Ta naše je z dílny Numero74 a v oblíbené jemné pudrové barvě. Ale pššt, tu přinese až Ježíšek :)

Tak co, věříte na víly? Mějte kouzelný den a neberte všechno tak vážně! ;)
XX





SHARE:

3 komentáře

  1. Myslim, ze tyhle maly vecicky k detem proste patri, kyc nekyc;-). Pockej, az si Leontyka oblibi treba Elzu v zelenych satech!:-) Ver, ze bude hur, ted drzi oprate maminka, casem to minimalne nebude tak snadne - aby vse bylo barevne sladene a navic se obema libilo. Vim, o cem mluvim:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím já počítám :-) Právě proto je fajn neutrální základ a o veselost se postarají, předpokládám, Disneyovské princezny, barbíny, poníci, krteček apod. A Elza dobrá, tu má ráda i maminka ;-D Hlavně když to nebudou mimoni :D

      Vymazat
  2. Není to ani trochu kýč!!! Je to nej! <3

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig