2016-12-10

Dear Santa...




Pro svoje nejbližší už mám téměř vše nakoupeno - hurá, protože mi rok od roku připadá těžší vymyslet něco, co je potěší. Ale o to větší radost pak mám, když se mi i dospělácká očka povede rozzářit. Ježíšek ví, že můj vkus je náročnější, a proto mu radši i ve svém věku nechávám dopis za oknem. Přeci jen je někdy lepší trochu napovědět :) Takže milý Ježíšku...


1. Cuff Daniel Wellington 
Jestli se o nějaké značce dá říct, že jí jsem věrná, pak je to Daniel Wellington (to jste asi nepřehlédli). Jsem nadšená, že svou nabídku rozšířili o jednoduché náramky (cuff), které k hodinkám perfektně sedí. Doma už mám zlatý, ale vůbec bych se nezlobila, kdybych ho mohla prostřídávat se stříbrným :). A vím, že do 30. prosince na e-shopu probíhá speciální vánoční akce, poštovné je zdarma a s kódem veronikakletenska může Ježíšek získat 15% slevu ;)

2. Tenisky Adidas Stan Smith 
Pokud mě někde potkáte, pak na 99 % na sobě budu mít tenisky. Nemám nikdy dost. Stan Smith jsou pro mě srdcovka a Ježíšku, čistě bílé ještě nemám :)

3. Vonná svíčka Jo Malone Incense & Embers
Nemám moc v lásce velké množství dekorací, ale co nesmí chybět na konferenčním stolku jsou svíčky. Nejlépe vonné, kvalitní a v pěkném šasi - to vše pro mě splňují svíčky Jo Malone.

4. Parfém La Vie Est Belle od Lancome
Tato vůně ke mně už nějaký ten rok patří. A Ježíšku, došla!

5. Polštář Ikat Kerera
Tento ikonický vzor mě baví čím dál víc. Tento polšář mám na wishlistu už nějakou dobu, tak že bych si ho na seznamu konečně odškrtla?:)

6. Koberec s marockým vzorem
Další věcí, po které toužím už dlouho, je vlněný koberec s marockým vzorem. S naší chlupatou nádherou nemá cenu investovat do drahého Beni koberce (který bych si taaak přála), takže tento bavlněný kobereček od značky HK living je skvělou alternativou.

7. Jídelní židlička Flexa pro Leontýnku
Dětská jídelní židlička se na nějakou dobu stane součástí našeho interiéru, a tak by ho neměla úplně narušovat. Proto by měla být nejen praktická (ano, to je to hlavní), ale přiznejme si, jde nám hlavně o design :D. Myslím, že židličky Flexa splňují obojí.

8. Sony Bravia
Pustila jsem se do vytváření tzv. gallery wall a naše současná televize ji narušuje. Takže jednoduše, chtělo by to tu stařešinu vyměnit za mladší, hubenější a hezčí. Tím Ježíšek jistě potěší nejen mě, ale i manžela :P

A o co jste si letos napsali vy?

Mějte krásnou sobotu a brzy paa!
XX




SHARE:

3 komentáře

  1. No tak tady bych mohla udělat cmd+c a cmd+v :-D! Až na tu televizi teda, už několik let spokojeně žijeme bez ní. Flexu jsem objevila naneštěstí teprve nedávno, a líbí se mi mnohem víc než Stokke. A velký vlněný koberec u nás bohužel nemůže být ze stjného důvodu, takže se musím spokojit alespoň s nějakou menší variantou též. Tak ať se Ježíšek činí a hlavně hodně zdraví a domácí pohodu nejen na Vánoce ;-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju! K židličce - ještě jsem pokukovala po Ovo (Micuna), ale celobílá Flexa nakonec jednoznačně vyhrála. No a chlupatí miláčči a koberec - to je u nás věčné téma. Už jsem se smířila s tím, že to dohromady nejde :-/ ... Díky za návštěvu a přeju hodně zdraví a pohody i k vám domů! Užívejte :)

      Vymazat
  2. Tak to vypadá, že máme podobný vkus :)) Mně nakonec ježíšek přinesl kabelku a wellingtonky :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig