2016-11-17

FREE PRINTABLE XMAS BAGS


Tak to letí, že už příští neděli začíná Advent. Taky už se tak těšíte? Já šíleně! Včera už jsem vytáhla krabici s vánočními dekoracemi (zjistila, že potřebujeme novou výbavu :D) a začala přemýšlet nad dárky. S tím se pojí i jejich balení. Sehnat u nás něco pěkného je stále oříšek. Balící papíry ještě jdou, ale třeba krabičky a dárkové tašky jsou plné nevkusných Santa Clausů a podobných "kýčovin". Co si neuděláš sám... no takže jsem ve volné chvilce sedla k počítači a začala pracovat na vlastních krabičkách.  Jednoduché a černobílé, jak překvapivé, co? :)) Ale pozor, letos u nás bude i barvička. Jojo. Ale o tom až jindy. 

Teď k těm krabičkám - můžete si je pro tisk stáhnout tady a tady. Pak jen stačí vzít nůžky, vystříhnout, ohnout podle vyznačení a slepit. Já jsem tiskla na fotografický papír, dobře se ohýbá a ten lesk vypadá na krabičkách pěkně. Velikost tisku si můžete přizpůsobit - já velkou tiskla na A4, malou na A5. Můžete si třeba vytvořit set ;). 

Užívejte sváteční den!
XX


SHARE:

3 komentáře

  1. Verco, diky, jsou uzasne. Dnes jsem pro kamaradky vymyslela jako darecek maly lesk na rty a rikala si, do jake krabicky bych je mohla dat. Tohle mi jde uplne na ruku, fakt! Super a diky:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to je super! Jsem moc ráda, že udělají radost ;)

      Vymazat
  2. Děkuji moc za krabičky. :) Udělám z nich adventní kalendář. Už jsem chtěla vyrábět pytlíčky jako minulý rok, ale vy jste mě zachránila. :) Díky! M.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig