2016-11-25

BLACK FRIDAY RANDOM


Na dnešek jsem měla naplánováno nafotit vám naší vánoční výzdobu, což, jak vidíte, mi úplně nevyšlo. Místo čistého a nazdobeného bytu je u nás totiž pořádný předvánoční bordel, jinak se to nazvat nedá. Všude krabice, hvězdy, svíčky, nůžky, provázky, spreje a mezi tím vším sem tam chrastítko nebo plyšák. A stejně mi každou chvílí má ještě přijít balíček z ND, tak alespoň nafotím potom všechno dohromady. 

Ještě dva týdny zpátky jsem byla přesvědčená, že letos zkusím tradiční červenou. Jenže stačilo mi tu mít týden červenou vánoční hvězdu a už mi to začalo narušovat takovou tu jemnou klidnou atmosféru. Navíc mě nadchla kolekce H&M home, která je černo-zlatá. Zlatou normálně moc nemusím, ale jednak užasně ladí s béžovými tóny a hlavně působí slavnostně - a o to mi letos jde především. Protože i když je Leontýnka ještě hodně malinká, chci, aby už teď vnímala výjimečnou atmosféru Vánoc. Takže se to u nás bude tentokrát víc blýskat :) 

Tak abych to stihla nablýskat do první adventní neděle, dokud malá spinká, jdu si dát rychle kafčo z našeho nového medvídkovského hrníčku a taky projít nějaké ty černo-pátkové akce :)).

Mějte se krásně a brzy páá!
XX







SHARE:

1 komentář

  1. Zlatá bude u nás aj tento rok. Minulý rok bola v kombinácii so šedou a tento rok bude spolu s bielou. Tiež mi pripadá veľmi slávnostne a elegantne. Andrea

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig