2016-09-16

SOME NEWS FROM ME


Zdravím vás! Kdo sleduje můj Instagram, už ví, kdo nesleduje, tak předpokládám, že po shlédnutí fotografií ví také, jakou novinku tu pro vás dnes mám :). 

Právě jsem vás nechala nakouknout do pokojíčku naší malé Leontýnky. Ano, tou novinkou je, že už přes 14 dní jsem máma! ♥ Někteří z vás asi koukají, kde že teda jsou fotografie chystané výbavičky a záznam rostoucího bříška...ohledně důvodů, proč jsem se nepochlubila dřív, jsem měla připravený článek, ale s jeho případným publikováním radši počkám, až se mi uklidní hormony :D. Takže zatím to nechme u toho, že se mi prostě jen nechtělo. 

Každopádně doufám, že mi prominete pravděpodobnou přeměnu blogu na baby blog. Nebojte, snad jen chvilkovou :). Zařizování dětských pokojů, design hraček a mini nábytku, dětská móda - to je to, co mě vždy bavilo, baví a snad dlouho bude (už sám Bebis asi hodně napovídá). 

Pokojíček ještě není hotový. Malá přišla na svět dříve než jsme čekali, takže se ne všechny moje nápady stihly realizovat a stejně je lepší, když se bude přizpůsobovat jí, taky má do toho co mluvit, když ho obývá, hlavně jí tam musí být příjemně (pozn. tento názor neplatí v případě, že se vkus dítěte výrazně liší od vkusu matky... sranda :D). No takhle - maminčina představa je taková, že pokojíček určitě nebude černobílý. Bílý základ je teda samozřejmostí, k ní bych ráda přidala odstíny pudrové, fialové a navy barvy. A co nesmí chybět jsou přírodní materiály - všimněte si třeba věšáčku na šaty, ten miluju. To bylo to první, co musel taťka v pokojíčku realizovat, a už během těhotentsví se několikrát vystřídala "sada" vystaveného oblečení (ale jinak jsem celkem normální :D:D). Samozřejmě už mám i představu o posteli, kuchyňce, domečku...ale na to je ještě brzy. Pokoj stejně zatim slouží jen jako vyzdobená přebalovárna a "kojírna", malá spí s náma v ložnici a ještě chvíli bude (minimáně do 18 :D). Její koutek vám taky určitě ukážu. 

Pro dnešek jsem vám sdělila vše, co jsem chtěla, tak si užijte víkend a já se zase brzy ozvu ;) 

A na závěr ještě jedna fotka tý naší kóči ♥ 

Mějte se moc fajn! XX



SHARE:

5 komentářů

  1. Moc gratuluji a přeji hlavně zdravíčko.. Je moc podobná naší Emě,asi to bude těmi vlásky ;-) A.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, Leontýnka je nádherná. Mám také takovou 3 letou princeznu s překrásnými dlouhými lokýnkami a i v období miminka a i syn, kterému je dnes 13let byli oba vlasatí jako novorození. Jsou krásné s těmi jemňounkými vlásky. A i když někomu trošku opadají(hned zase rychle dorostou), jsou to naši miláčkové! AŤ jste moc a moc zdraví, to je totiž to nej! Krásný večer Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Nadherne pripravene vybaveni, ten obrazek me fascinuje nejvic, nedovedu poznat, co je to za zviratko:-).
    Hlavne ale gratulace k narozeni male princezny s nadhernym a netradicnim jmenem. At se dobre zabehnete, Leontyka at hezky chrni, basti a dela vam samou radost:-). Uzivejte kazdy den, desne to leti:-( M.

    OdpovědětVymazat
  4. To je překrásná princezna a všechno to máte moc krásné. Teď už je to asi velká slečna že? Ten pokojíček jste ji zařídili naprosto božsky. Chtěla jsem se zepatat, zda si ještě pamatujete, kde jste to vybavení do pokojíčku sháněli? Včetně dětského nábytku. Já teď pokukuji tady a také by se mi moc líbil ten nábytek v bílé barvě.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, velmi ráda čtu tvé články, jsou zajímavé. Tento článek mě inspiroval k zařízení dětského pokojíčku pro miminko. Proto sháním vhodný dětský nábytek do pokojíku. Na internetu jsem našla tady , tam měli, přesně to bych si představovala. Přeji překrásný den.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig