2016-07-25

THE BREAK


Koukám, že od posledních příspěvků (jejichž frekvence byla už tak dost slabá) uplynuly víc jak dva měsíce... čím to? Popravdě by mě nenapadlo se k tomu vyjadřovat... teď se musím smát nad výrazem "vyjadřovat",  jako bych pomalu svolávala tiskovku :-D, berte to prosím s nadhledem. Jak víte, jsem spíš na focení, než na psaní (to už moc namáhá mozeček, jej:-P). I proto jsem si říkala, komu by ty moje kecy mohly chybět... než jsem začala dostávat maily od Vás. Tak jasně, ne, že by mi úplně zahltily schránku, ale pár jich přišlo a upřímně mě to moc mile překvapuje - to, že si někdo sedne, najde kontakt a napíše co se děje, chybí mi tvé články, moc ti fandím... Najednou si říkám, aha, tak asi to nějaký smysl má. Teď spíš nedává smysl, co píšu, protože jsem se ještě nedostala k důvodu té mé odmlky. Nebudu tady psát o nedostatku času, to je taková výmluva, kterou všichni rádi používáme, ale když vás něco baví, tak si pro to čas najdete vždy. A o to právě jde! Mě to tak trochu přestalo bavit, přiznávám bez mučení - ztratila jsem motivaci. Z několika důvodů. Ale nemám koule (odpusťte ten výraz) je všechny konkrétně zveřejňovat. Takže to berme tak, že jsem neviděla důvod, proč by, v dnes už velké konkurenci podobně laděných blogů, někdo vyhledával ten můj. 

Blogem jsem chtěla sdílet hezké věci, inspirovat... ale začalo mě štvát, jak to chodí. 

Tak nějak se stalo trendem, že se někde něco objeví a hle, vlna přichází a o týden později to něco vidíte všude. Ano, je jasné, že "lidé na stejné vlně" vyhledávají stejné zdroje inspirace, ale hranice mezi inspirací a nazvěme to ošklivě, kopírováním, je velmi tenká a moc fandím těm, kteří se zvládnou inspirovat a uchopit danou věc/téma po svém. Přemýšlet o tom, přidat něco ze sebe, dál inspirovat a ještě se vyrovnat s milými copycats. Já to nějak zvládat přestala, resp. mě tento trend prostě začal s***!  Víc k tomu není třeba. Přeberte si to, jak uznáte za vhodné.

Budu se snažit nabírat síly, abych vše výše zmíněné zvládala a brzy se tu objevila s něčím, co pro vás bude zajímavé. Kdo by mě postrádal, může mě sledovat na instagramu @veronikakletenska, fotky si můžet prohlédnout i přes tento odkaz. Dál si hodně ujíždím na Pinterestu a kdo vyhledává inspiraci pro své ratolesti, tak mé občasné pokojíčkové stylingové počiny najde na instagramu @bebis_cz (tady) nebo facebooku.

Užívejte letní dny a doufám, že brzy pa!
XX

SHARE:

2 komentáře

  1. Pěkné odpoledne,
    snad rozumím tomu pocitu ,ale můžu Vás ujistit,že tak pěkný blog v podobném jsem neviděla
    Že Váš je osobitý, s nápadem a plno inspirací.Fotky krásný a mrzí mě,že jsem ho neobjevila dříve.Budu se těšit.Tak se mějte moc hezky.
    Renča

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig