2016-05-04

SPRING FAVORITES

Nevím jak vy, ale já netrpělivě vyhlížím jaro (tyhle nekonečné zimy mě vážně -vy-víte-co). Zimní oblečení už je přes dva týdny uložené ve sklepě (takže teď pěkně mrznu, ale za nic ho už nevytáhnu), tím pádem se ve skříni uvolnilo místo, které je třeba zaplnit. Tady je můj výběr klíčových kousků. Ještě dneska to sice nevypadá, ale od zítřka to snad bude i na holé nohy. Huráá!

Sluneční brýle a hodinky jsou pro mě nejlepšími doplňky, takže se vyplatí investovat do kvalitních a nadčasových kousků. 
sluneční brýle ILLESTEVA | hodinky CLUSE

Jedním z letošních trendů jsou tzv. off-the-shoulder topy, které já zbožňuju. Zvlášť opálená vystrčená ramena vypadají prostě skvěle, že pánové?:)
off-the-shoulder top TIBI 

Obyčejné basic triko nesmí chybět v žádném období, na jaro nejvíc užiju bílé, šedé a nude.
basic triko WEEKDAY

Bomber není žádnou novinkou, jen jich letos po městě pobíhá více než v předchozích letech. Já na tuhle bundičku nedám dopustit a nejraději ji kombinuju s vysokou pouzdrovou sukní a teniskama.
 saténový bomber MANGO | tenisky ADIDAS Stan Smith

V obchodech se to teď taky jen hemží culottes kalhotama. Přiznám se, že mi nejdřív přišly naprosto příšerné. Připomínaly mi klaunovské kalhoty. Když to ale někdo umí, outfit vypadá peckově. Takže díky Pinterestu jsem neodolala, jedny zkusila a sbírka už se rozrůstá :)). 
culottes BERSHKA 

Každý outfit by měl být dotažený k dokonalosti účesem, make-upem a parfémem. Žena by prý měla být za každé situace upravená. Podle mě, by ale měla být za každé situace hlavně voňavá. Já se bez voňavky z domu třeba nehnu ani s košem, fakt. Vůně mám spojené s ročním obdobím, některými událostmi nebo třeba lidmi. A ty nejhezčí letní vzpomínky mám spojené s parfémem Carven, je to teď takový můj elixír štěstí - stačí přičichnout a jsem "happy" :D

Tak buďte happy i vy a něco pěkného si taky pořiďte ;))
Páá!
XX



SHARE:

2 komentáře

  1. Tak to jsou krásný kousky. Ale ta mě, ten bomber je prostě top. Jednoduchost, elegance, úžasný střih. Hledám teď nějakou bundu nebo kabátekna jaro. A kdybych na nějaký podobný za pěkné peníze narazila, tak vůbec neváhám a beru ho :) Jinak mě ještě hodně zaujaly tyhle sáčka, také moc elegantní a jednoduché.

    OdpovědětVymazat
  2. He vaccuum formed plastics for 18 years. These days, he makes lounges for trailers. Metz receives and stocks new parts, fills back orders and loads and unloads trucks.. Sad news from the O: The Woodsman Tavern, Duane Sorensen's Cheap Ray Ban Glasses celebrated Nike Air Force 1 Cheap Outlet Division Street restaurant, is closing its doors at the end of December, so now's the time to order a bucket of fried chicken and Michael Kors Outlet Store a small Coach Bags Outlet batch bottle of Bloody Mary. But here's the kicker: A few days later, the paper reported that Tasty n Sons' John Gorham is moving out of New Yeezys 2020 his original N Williams digs and into the old Woodsman spot, which will operate under the banner, Tasty n Daughters. (If Coach Outlet Clearance that sounds weird, Gorham and his business MK Outlet partners have six daughters between them and zero sons.) No word Coach Bags Clearance from the paper on who'll move into the old Tasty New Jordan Shoes 2020 space in the game of musical chairs..

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig