2015-12-09

FREE PRINTABLE XMAS LABELS



Na Vánoce, tedy spíš na Advent, se těším vždy přesně od 1. září. Kdybyste mě viděli, jak se mi rozzáří oči, když vidím v televizi (což bývá většinou tak už v říjnu) první reklamu s vánoční tématikou, asi byste nechápali:D.  Většina lidí si klepe na čelo, ale já se celá rozzářím. Pro mě to je totiž vážně "the most wonderful time of the year".  Jsem šílenej stresař a atmosféra Vánoc je jedna z mála věcí, která mě dokáže dostat do pohody. Proto si každoročně maluju, jak si ten pohádkový čas klidu letos konečně užiju, vše nazdobím, připravím, napeču, v pleteném svetru se sobem a s hrníčkem kakaa v ruce zkouknu všechny ty klišovité vánoční dojáky...no samozřejmě, zatím nemáme ani adventní věnec, takže pokud je někdo zvědavý na naší vánoční výzdobu, ještě bude muset počkat. Naštěstí jsem se už alespoň rozhodla pro barevnou kombinaci. A je vážně šokojící:D V září to byla měděná s černou, pak bílá se šedou, listopad vypadal dokonce na tradiční čevenou a přes bílou s tělově růžovou.. kam jsme se asi dostali?:D Jo jo, černá a bílá prostě nikdy nezklame. Vážně mám barvy ráda, jen s nimi nedokážu být v klidu. Každý to máme jinak. No, ale kam jsem se chtěla dostat. V černo-bílé kombinaci pro vás mám vánoční štítky na dárky. Měla jsem je připravené už od léta na e-shop, ale myslím, že takhle udělají větší radost i užitek ;). Za to mi doufám odpustíte kvalitu fotek, protože dneska bylo světlo fakt na dvě věci (věřím, že tušíte na jaké:))

Štítky si můžete stáhnout na konci příspěvku, stačí kliknout na obrázek nebo odkaz pod ním, otevře se pdf v tiskové kvalitě, ten si uložte, vytisknete na A4, vystřihněte, udělejte dirku, provlíkněte provázek :D... no vždyť vy víte;)

Mějte se krásně, užívejte pohody a snad brzy s tou výzdobou!
Pa 

Tohle snad potěší ostatní marble maniaky ;)






SHARE:

3 komentáře

  1. Moooc pekne stitky! Letos take ladim do bilo-cerno-sede, urcite se budou hodit:-). Dekuji a preji poklidny predvanocni cas. Mam to podobne, Vanoce proste miluji se vsim vsudy:-). Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Štítky jsem moc ráda využila při vánočním balení. Verčo, děkuji moc! Je to zase stylovka. PA Katka

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig