2015-11-22

THE PERFECT CHRISTMAS GIFT


V pátek mi přišel balíček od DW a při pohledu na něj jsem si uvědomila, že Vánoce se už opravdu nezadržitelně blíží. I když dárky jsou to poslední, co mi v souvislosti s letošními svátky přijde důležité řešit, stejně mi to nedá a své nejbližší budu chtít potěšit i materiálně. Takže jako každý rok nastává otázka: CO? S něžnějším pohlavím to tak složité není, přiznejme si, ženy stále po něčem touží, něco potřebují, něco se jim líbí.. ale co chlapi? Když jsme byly se ségrou malé, vždycky jsme věděly, co pro mámu, ale s tátou to bylo složitější. Ten stále tvrdí (a není jediný), že nejlepším dárkem jsou trenky a ponožky, protože těch je vždycky málo :D. No, tak jasně, ponožky asi chybí pod málokterým vánočním stromečkem, ale přeci jenom bychom vám, milí muži, rády dávaly i něco originálnějšího.  Každoroční tipy v časopisech opakují takové ty sázky na jistotu - parfém, diář, obal na iPhone/notebook/tablet, svetr...  To vážně neni nic jiného, co by se pánům dalo pod stromeček zabalit? (samozřejmě pokud si oni sami o něco neřeknou, což neřeknou:)) 

Čím obdarováváte své manžely, přítele, tatínky, dědečky, bráchy? Co je pro ně perfektní dárek?



PS: Pokud budete chtít někoho obdarovat hodinkami, což je taková jistotka pro muže i pro ženy, s DW hodinkami můžete využít speciální vánoční nabídky, o které se více dozvíte na www.danielwellington.com. K tomu můžete využít i 15% slevy s novým kódem mywhite_obsession.  Poštovné je zdarma a hodinky máte doma většinou během 2-3 dnů!

Krásný a co nejpohodovější zbytek neděle!

V.

SHARE:

9 komentářů

  1. Na té úvodní fotce - to jste vy dva? to je úžasný!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Teri, jj jsme :D Tak děkujem! :)

      Vymazat
    2. Opravdu krásný! Někdy bych Tě chtěla vidět osobně :)

      Vymazat
    3. tomu se vůbec nebránim!:) Klidně napiš mail a něco domluvíme;)

      Vymazat
    4. Tak jo! Ale počítej, ze budu v obležení dvou deti :-D

      Vymazat
    5. to mně ale vůbec nevadí! naopak :))

      Vymazat
  2. Ahoj Veru,
    můj partner je přesně ten typ muže, jaké tu popisuješ. Nikdy nic nechce a nepotřebuje. Myslím, že nejhezčí dárek jsem mu dala předloni. Protože je fanda do rychlých aut, veteránů a motorek, dostal certifikát na zážitkovou jízdu podle vlastního výběru. Byli jsme tam pak spolu a vážně si to užil, byl to pocit k nezaplacení... Mějte krásné Vánoce!
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, je se chystám přítele obdarovat letos trochu netradičně. A to nějakým takovým svůdným prádlem. Tak doufám, že nešlápnu vedle a bude mít radost. A přidávám se k chvále té fotky, kde se držíte za ruce, ta je opravdu úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, snad nevadí že sem píšu jako chlap? A prosím o radu. Blíží se vánoce a přítelkyně má iPhone a má taky ráda různé wellnes atd. Tak nějak nevím jestli ji koupit nějaký ten obal iPhone a nebo poukaz na nějaký relax do wellnes. A obojí si bohužel dovolit nemůžu. Tak bych byl rád za nějakou tu objektivní radu od vás holky. Díky Petr

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig