2015-11-03

GYPSOPHILA



Že mám ráda květiny není nic překvapivého, která žena nemá. Ty v květináči se mi daří neustále zabíjet, takže díky za řezané květiny:)) Jednou z mých oblíbených je gypsophila, kdo neví - u nás se mu říká nevěstin závoj a je to "to bílé", co vám květinářka nabízí k vázané kytici. Překvapuje mě, že se v květinářství často diví, že ji kupuji samostatně, přitom samotná vypadá tak skvěle! Je jednoduchá a jemná a udělá parádu v téměř jakékoliv váze. Já si navíc při pohledu na ní vzpomenu na náš velký den, protože právě gypsophila byla krom rozmarýnu a pivoněk součástí naší svatební výzdoby.
Líbí se vám nevěstin závoj jen tak? 


Když při "stajlování" koukám na svojí ruku...tak připomínám, že ještě do 15. listopadu máte možnost využít 15% slevy na všechny DW hodinky v oficiálním e-shopu www.danielwellington.com. Stačí zadat promo kód MYWHITEOBSESSION. Navíc poštovné je zdarma a doručení je opravdu rychlé;)

Mějte se fajn a brzy pa!
SHARE:

6 komentářů

  1. Taky si ho kupuju samostatně a taky se tomu "květinářky" hrozně diví. Je nejbáječnější a nejfotogeničtější! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky je jednou z mých oblíbených,něžná a jemná.. PS:Krásný blog ;-) A.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, jemné a čisté fotky:) Děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  4. Já je taky kupuju samostatně a stejně jako na tebe, i na mě valí oči. Přitom je to škoda. Samy o sobě jsou moc hezké!

    Káťa z withlovek.cz

    OdpovědětVymazat
  5. He did come to realize that on his own he could not cope successfully with life's hazards and challenges. He did feel the need to reach out to a power much greater than himself to help ensure his safety and survival. His worship of rivers, trees, hills and other objects was obviously undertaken in the hope of getting the help and protection he evidently needed..

    Cheap Ray Ban Sunglasses, The Montreal raised studentsayshe was fortunate tofindmentors who pushed him to pursue his studies in operations research and financial engineering. Shetook a break from her job Cheap Jordan Shoes For Sale as a community care nurse in Ottawa and moved nearly 400 kilometres away to work at a long term care facility fighting a COVID 19 outbreak."At the time I still hadn found myself a permanent home. Canadians are starting to come to terms with the fact that the people doing "essential" work the kindthat saves lives and keeps vital services running areoften paid little to do it."We deserve to have employment that secure," Slinskisaid."The biggest challenge for us as workers is that it virtually impossible to find a permanent, full time position that pays us a living wage." is part time said registered practicalnurses in hospitals can make eight to 10 dollars more an hour than she did as a community care nurse {cheap yeezy shoes for sale}.

    OdpovědětVymazat
  6. ขออนุญาตนำไปใช้นะค่ะ

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig