2015-10-22

PLEASANTLY




Když  k nám před týdnem přišli kamarádi na večeři, tak mi řekli, že se najednou cítí jako o Vánocích. Neví proč, ale je to tak. Tak samozřejmě mě to potěšilo, je milé když se u nás návštěvy cítí vyjímečně, jen jsem vlastně nechápala proč tomu tak je,  nic zvláštního jsem nepřipravovala, jen trochu víc poklidila. Když nad tím tak přemýšlím... on totiž ne každý zapaluje každý večer vonné svíčky, ne každý si k večeři hezky prostře, pustí si příjemnou hudbu, zapne světýlka v oknech, i když ještě není advent... pro mě je tohle všechno samozřejmostí. Chci se cítit příjemně, hlavně doma, a to každý den, ne jen když je zvláštní příležitost. Mám to asi po mamince. Ta nám takovou atmosféru vytvářela od malinka. Táta si z ní neustále dělá srandu, že by jim barák mohl klidně padat na hlavu, hlavně že má naaranžované svíčky a vázičky :).

Je mi jasné, že většina z vás to bude mít podobně jako já, čtenáři blogu o designu nejsou zrovna vhodná cílová skupina pro osvětu, ale tak mohli byste to poslat dál;).

Pár tipů pro příjemnou, třeba podzimní víkendovou snídani, kdy zůstanete v pyžamu nebo spodním prádle, přes sebe hodíte pletený svetr, na nohy teplé ponožky, zapálíte voňavou svíčku, do oblíbeného hrníčku nalijete kafe a v klidu při poslechu hudby listujete nějakým pěkným časopisem. No není to perfektní? Tak proč to nedělat častěji?! ;)

 svetr, pletené ponožky, kalhotky - ESPRIT  / vonná svíčka RO (klid) - Skandinavisk NORDICDAY/ hrnek - ROYAL COPENHAGEN / kniha The Kinfolk Home - KINFOLK / pléd - ESPRIT HOME

SHARE:

2 komentáře

  1. Veronika všetko presne podľa môjho gusta. Denne pálim sviečky, zapínam rôzne svetielka, k tomu v tomto období už aj horí v krbe a je to úžasné. Dcéra to našťastie zdedila po mne, veľmi radi mám presne túto atmosféru a nielen na Vianoce, ale počas celého roka. Andrea

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig