2015-10-20

HEY, TRAY!





Jakou radost dokáže udělat trocha ocele!:) Tray máme konečně doma a já jsem z něj vážně unešená. Vůbec nelituju, že jsme se kvůli němu vzdali oblíbeného paleťáku. Je jednoduchý, elegantní a chic. Pokoji dodává úplně jinou atmosféru a obývací části, i díky své černé barvě, jednoznačně dominuje. Černé jsem se kvůli údržbě bála a musím teda přiznat, že oprávněně, ale i tak to byla dobrá volba. S ostatním nábytkem krásně kontrastuje a navíc na něm skvěle vynikají dekorace. Za to mi to, vzít častěji prachovku do ruky, stojí :))

Krásný zbytek večera všem! 

SHARE:

4 komentáře

  1. To je proste uzasny! Jeste me chvilku všichni provokujte a tomu stolu neodolam taky :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Veroniko, a jakou jste zvolili velikost? Já se pořád nemůžu rozhodnout,jestli vzít ten největší coffee table, nebo bude stačit ten side velikost o 40x60.... No můj muž samozřejmě tvrdí, že ten by byl moc malý �� Díky a hezký víkend, Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme zvolili ten největší. 60x40 bych doporučovala, jen když se zkombinuje ještě s jednou velikostí. Jednak odkládací místo asi nebude stačit (to má manžel pravdu:)) a navíc, pokud ho umístíte před pohovku, tak díky výšce 59 cm bude celek působit disproporčně. Proto bych volila ten velký, případně 60x40x59 v kombinaci s 40x40v44. Hezký den, V.

      Vymazat

Blogger Template Created by pipdig