2015-05-05

FRESH

Krom řezaných květin a vánoční Araukárie jsme doma rostliny doposud neměli, možná i proto, že je nedokážeme udržet při životě déle jak pár týdnů. Stejně jako v zimě byt zatepluji všemi možnými dekami, kožešinami a dekoracemi, v létě mám logicky potřebu naopak ho osvěžovat. Pravda, zredukováním "serepetiček" se byt provzdušnil, ale zas mu tak nějak chyběl život. Takže jsem přeci jenom rostlinám, respektive naší schopnosti se o ně starat, dala ještě jednu šanci. Do ložnice tak přibyly hned dvě, lopatkovec na komodu a zamiokulkas do vděčného papírového pytle. Pocitově vzdušný prostor jsem ještě (pro fotky) podpořila bílými prkny na podlaze. Atmosféra pokoje se rázem změnila. Takhle už jen chybí velké "loftové" okno, obnažená cihlová stěna, Rizzattova dvěstěšedesátpětka, pokoj čtyřikrát zvětšit a vysněná ložnice je na světě! No... tak abych šla radši zalévat :D 

Mějte fajn večer!

V.




SHARE:

2 komentáře

  1. Veru, docela mě těší, že se najde někdo, kdo má podobný vztah k pokojovým rostlinám jako já ;-). U nás taky přežijí opravdu pouze silní jedinci. Ale musím říct, žes vybrala dobře - lopatkovec - když se zapomene zalívat, tak i vykvete! :-D A zamiokulkas snad nepotřebuje vůbec nic... přesně tyhle dvě stálice se u nás přes veškerou mou nevšímavost už několik let drží!

    OdpovědětVymazat
  2. 5. Providing the soundtrack for the introductory montage. "Been Around the World." The beats provide the perfect tempo change. We've always been frugal. I coupon, we rarely ate out, we never owned more than one vehicle at a time because there was no need for the extra expense, and we cut corners to recycle and reuse anything we could. We did not collect welfare.

    Cheap Ray Ban Sunglasses, Surrounded by security guards wearing masks, but not wearing one himself, Bolsonaro was shown in a live streaming video on his Facebook page greeting protesters waving Brazilian flags and calling him a "Legend," days after Brazil topped Russia to become the world's Cheap Jordan Shoes For Sale No. 2 virus hot spot after the United States. President Donald Trump, a close ally of the far right Bolsonaro, mulls a ban on travel from Brazil because of the worsening outbreak there {cheap yeezy shoes for sale}.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig