2015-05-25

ACH, TY DÁRKY!

Vánoce, narozeniny, svatba, narození potomka, promoce a tak dále a tak dále. Příležitostí, kdy dáváme a dostáváme dárky je mnoho. A kdo z vás někdy nedostal něco, co nebylo zrovna podle vašeho gusta. Jelikož je to ale věc darovaná většinou blízkou osobou a z lásky, nemůžete ji jen tak vyhodit, tak jí schováte a vytáhnete, jen když darující přijde na návštěvu. Mně se to stalo několikrát a v duchu křičíc proooč, než ranit city darucího, radši zahraju nadšení. Jestli dokážete v tomto případě říct, že se vám to nelíbí, tak vás obdivuju. Proto se vždy snažím své příbuzné informovat o konkrétní věci, která by mi udělala radost, ale tím se připravuju o překvapení, což je škoda. A jelikož se nám blíží svatba a nerada bych, aby zmíněná situace nastala i u svatebních darů, hodlám všechny pozvané nasměrovat prostřednictvím Dej mi dárek.

Pro ty, co nevědí o čem je řeč: na stránce dejmidarek.cz si po zaregistrování vytváříte seznam přání (blogersky wishlist:))), včetně odkazu, kde jej lze zakoupit. Ten sdílíte s vašimi přáteli a oni si ze seznamu vyberou, co vám chtějí koupit. Poté, co vámi vysněnou položku koupí, ji ze seznamu "vyškrtnou", takže se nemůže stát, že by vám dva přátelé koupili stejnou věc. Vy to ale nevidíte, takže o moment překvapení nepřicházíte:). Portál navíc slouží i jako báječný zdroj inspirace na krásné věci, a to díky každodenním tipům a kolekcím zajímavých osobností ze světa designu a módy. Na moje tipy a naopak tipy, které pro mě vybral tým Dej mi dárek, se můžete podívat tady ;). 


SOUTĚŽ O PLAKÁT
Pokud kolekci na stránkách DMD okomentujete, můžete vyhrát jeden z mých plakátů podle vlastního výběru! Komentovat můžete do 31. května, poté budou vylosováni tři výherci;).



Na více krásných věcí, které bych vybrala já a které tým Dejmidárek pro mě, se podívejte tady.

Krásné pondělí všem! 
 




SHARE:

3 komentáře

  1. Veru nádherná kolekce, která mému oku lahodí. Díky i za pár tipu, které jsem si hned k sobě přepíchla a hodinky jsou tak krásný, že je asi opravdu musím mít :D
    Hezký víkend :) R.

    OdpovědětVymazat
  2. Air Jordan 7 Retro Black Field Purple, The service also confirmed an inmate needed outside treatment after the Donnacona unrest.reviews the circumstances of any incident in which force is used and takes the appropriate measures in order to prevent or improve our use of force practices, a spokeswoman said.Investigators have been unable to visit prisons because of the pandemic, but Zinger said his office was functional and had taken about 150 COVID related complaints since mid March.a time when prisons are closed to the wider public, my office is committed more than ever to shine a light on Canada prisons, he said.Notice: Your email may not yet have been verified. Please check your email, click the link to verify your address, and then submit your comment. If you can't find this email, access your profile editor to re send the confirmation email.

    Air Jordan Xxxiii Utility Black, How often do you have trouble listening to someone, even when they are speaking directly to you like your mind is somewhere else? Never6. How often do you fail to give close attention to details, or make careless mistakes in things such as schoolwork, at work, or during other activities? Never7. How often do you forget to do something you do all the time, such as missing an appointment or paying a bill? Never.

    All Black Air Jordan 14, When I first started out writing it, my goal was to do a black 'When Harry Met Sally,' said Prince Bythewood with a laugh. "I love that movie, but I wasn't seeing myself in movies like that, in love stories. And in addition to that, there was a semi autobiographical story in my head about a black girl who wanted to be the first girl in the NBA..

    The CEO and founder of Ocean Cleanup is a young Dutchman named Boyan Slat. Last year Slat received the Champions of the Earth Award from the United Nations; the youngest ever winner of their top environmental award. While he may be the founder of Ocean Cleanup and its chief inventor, he is by no means toiling alone in this effort. {tag: Adidas Yeezy 500 White}

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig