2015-03-25

SPRING FAVOURITES

sluneční brýle Ray-Ban / podprsenka Mango / klobouk Asos.com / triko Lindex / kožené legíny Reserved / trenč H&M / hodinky Daniel Wellington / sada prstýnků Asos.com / kabelka Zara / tenisky Stan Smith Adidas
Jarní počasí posledních dnů nahrává mým nejoblíbenějším typům outfitů, takže si ho užívám opravdu se vším všudy :). Po experimentech se všemi možnými styly, jsem zakotvila převážně u kousků ze sekce basic a už nějaký ten rok se mě to úspěšně drží. Nespornou výhodou je i to, že díky kombinovatelnosti v podstatě všeho se vším, už nepotřebuju kvanta hadrů. Není to totiž o tom mít přeplněnou skříň, ale o tom vlastnit takové kousky, které se dají navzájem mixovat. V jednoduchosti je totiž síla a méně je někdy více;)

Krásný den vám všem!
SHARE:

2 komentáře

  1. Thankfully, there are health insurance providers who will help cover the costs if anything ever does go wrong. Varying levels of coverage from different agencies allow for your concerns and worries to be met by Michael Kors Outlet Store a plan within your budget. Don't wait until you're in the doctor's office to think about your well being, because while you might not intend for yourself or your family to get sick it does happen to everyone, and health insurance New Jordan Shoes 2020 will make sure you can New Yeezys 2020 Cheap Ray Ban Glasses afford the proper treatment when someone you love needs it.

    All they want to talk about is the Coach Bags Clearance negative side of traveling."Today, we all are fascinated Nike Air Force 1 Cheap Outlet by the idea of traveling cheap! Because the only thing that stops young people from traveling is lack of money, right? Travel bloggers have a lot to say Coach Outlet Clearance on this topic; in fact, their ideas are promising MK Outlet enough to inspire others to travel. But, in reality things are different. When you actually sit down to plan out your trip on a tight budget, you Coach Bags Outlet realize "cheap" isn't an option here.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký den, tak přesně takovou podprsenku bych si moc chtěla pořídit. Věřím, že by nakonec byla také mezi mými favority :) Ale bohužel nevím, jestli se tento typ podprsenek hodí na takto upravená prsa. Ještě jsem bohužel takový střih nevyzkoušela. Tak mi možná nezbyde, než objednat a uvidíme. Každopádně děkuji za krásnou inspiraci.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig