2014-12-06

LEHCE VÁNOČNĚ


Zatím nám tedy adventní atmosféru vytváří především množství světýlek a papírové hvězdy v oknech...

... původně provizorní adventní svícen ve tvaru šestiúhelníku od Madam Stoltz, který už asi zůstane...


Zarámovaný balící papír XMAS, taktéž od Y.S. ... 
A aby to vše ladilo, DIY polštář (kde jsem brala inspiraci asi tušíte :))



SHARE:

11 komentářů

  1. Jéé, to jsou nádherné dekorace :-)

    Budu velmi ráda, když se zapojíš do mojí giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veroniko, to je nádhera - stejně jako celý Váš blog. Sleduji ho už delší dobu a vždy žasnu nad perfektními fotkami!! Ty z minulého příspěvku také nemají chybu . I já si paleťák oblíbila, ale dřevo se muselo přizpůsobit,aby neodíralo nožky zbytku rodiny, která je do stolku ráda a často odkládá :). Krásný druhý advent, Martina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, moc děkuju za pochvalu! Pro mě je Váš blog neskutečně inspirující, taková stylová oáza, ze které navíc vyzařuje rodinná pohoda, moc ráda se chodím kochat, o to víc si pochvaly od Vás cením. Krásný druhý advent i k Vám domů!

      Vymazat
  3. Marti, krásny blog, ktorý som objavila len dnes. Nádherné, čisté, jemné. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Veru máš to nádherné! Obdivuji světlé fotky i v tmavých dnech a DIY polštářek. U nás Ylva bude letos také, baličák mám stejný též, v rámečku mu to velmi sluší :-). Krásný advent šikulko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, děkuju! Jak už jsem psala u Tebe, tmavé dny taky nemám ráda, tolikrát jsem chtěla něco vyfotit a kvůli světlu skončily fotky nakonec v koši. Tyhle jsou paradoxně foceny asi v 11 večer, kdy jsem si řekla lepší nehrotit a asi to teda vyšlo :) A vánoční Ylvě jsem totálně propadla, díky ND :) Klidný a pohodový advent i Tobě :)

      Vymazat
  5. Veroniko, je to jednoduché, čisté, nádherné. Vždy se k vám chodím kochat. Nemůžete, prosím, dát tip, jak jste vyráběla ten nápis na polštáři (je skvělý a téměř identický s písmem YS). Ozdobu "godjul" mám už doma také a nemůžu se jí nabažit ;-)
    ..by Sarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, moc děkuju! Polštář lze vytvořit velmi jednoduše - já jsem si na internetu našla font, který se mi líbil (v tomto případě "thuphap"), ve Photoshopu vytvořila nápis, vytiskla na nažehlovací papír a nažehlila:) Druhá možnost pro šikovnější ruce je vytvořit si šablonu, přenést ji na textil a pak stačí barva na textil a trpělivost:) Pokud se do toho pustíte, budu moc ráda, když se pochlubíte s výsledkem ;) Krásný den!

      Vymazat
  6. Vypadá to celkově super, ovšem nejvíc mě zaujaly ty hyacinty...můžu se zeptat v čem to máš zasazené? Sem si nedávno jeden koupila taky a přemýšlim, do čeho ho přesadit.

    Díky a pěkný den

    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) hyacinty jsou zasazené ve sklenicích od Ikea svíček (těch větších), které jsem zevnitř vylila bílou akrylátovou barvou. Na fotkách to bohužel není moc vidět, ale vytvořilo to zajímavý efekt připomínající sníh. Určitě se tu ještě objeví, tak se je budu snažit vyfotit lépe;) Krásný den

      Vymazat
  7. Of the subjects taken into custody were released. We will also remind the government (that) for us the most obvious way to help papers long term is to tax the Googles Coach Outlet Store and Facebooks of this world who monopolize 80 per cent of ad revenues without having to Cheap Real Yeezyspay a single reporter. There were negative coefficients for characteristics such as number of directors and number of meetings. These constraints often make the scheduling and routing of employees more difficult. Variety is key. The themes identified were; glycaemic control, treatment adherence, teamwork/ family involvement, and diabetes related family conflict. In spite of this she was told that she was soon to board an express train for London: 'we don't know what you are going to be doing but we are told to look out for people like you.'. "I lived here for many years starting in 1936 until I moved to Avon Lake," he said. The effectiveness and problems will be revealed through four parts: equity of PRP, behavior changing, the amount of reward and risk taking. South Point had an inquiry on the absolute maximum bet it would accept on Monday, and though the bettor didn't reveal which side he wanted to play, Vaccaro has suspicions it was the Patriots.. Michael Kors Outlet Store Certains abats, les oreilles, la langue de cochon, la cervelle, le foie, les tripes.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig