2014-11-25

DIY CONE




Krásné úterý! Dnes mám pro vás malé DIY. Chystám se do vánoční výzdoby zařadit i kužely,  protože ale nikde nemůžu sehnat ty pravé, rozhodla jsem se je vyrobit. Takže jsem si vytvořila formu (použila jsem na ni tvrdší folii a izolační pásku), vylila ji sádrou a nechala přes noc vytvrdnout. Když jsem ho dnes vytáhla z formy, mimo to, že úspěšně :), položila jsem ho vedle hodinek a hned bylo jasné, že první kousek dostane další využití - poslouží jako stojánek na hodinky:). 

Kužel lze podobným způsobem vylít i z betonu (viz tady), ale výhoda sádry je v tom, že je po vytvrdnutí zcela bílá, takže se můžete vyřádit při zdobení. Fantazii se meze nekladou ;) Například já se na ty vánoční chystám využít měděný a černý sprej, určitě vám ukážu výsledek. Stojánek jsem se ale rozhodla nechat čistě bílý, hodinky nebo šperky na něm tak hezky vyniknou. 

Jednoduché, levné a pěkné, co myslíte?

Mějte fajn den a nebojte se tvořit ;)
V.










SHARE:

5 komentářů

  1. Bezvadný nápad. Moc se ti to povedlo.

    PS: Beton je fajn, ale bílá je bílá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju! Beton mám taky moc ráda, ale máš pravdu, bílá je bílá ;) Měj se krásně a děkuju za návštěvu :)

      Vymazat
  2. Milá Veroniko, to je úžasný nápad a skvěle to vypadá! Já si letos jasně stanovila, co chci z diy nápadů zkusit udělat a omezila to na max. 2-3 věci, abych to do Vánoc v klidu zvládla, ale tohle doufám někdy v budoucnu vyzkouším!
    Díky.
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju! Jsem ráda, že se líbí. Doufám, že se pak se všemi DIY pochlubíš, abych se mohla přijít podívat a inspirovat se ;) Měj se krásně a děkuju za návštěvu :)

      Vymazat
  3. Air Jordan 12 Retro Black Black White Taxi, A little serendipity for sure, Borowiecki said from his home. Bummed out being injured, but looking back in hindsight I very thankful and fortunate. And California was the epicentre for things in North America.

    Credit: Wuhan Municipal Culture and Tourism Bureau via. {tag: Giày Adidas Yeezy Boost 350 V2 Triple White}Jordan 11 Low Black White Silver, According the Mumbai based celebrity nutritionist, you should eat a variety of sources of protein, because of each source's different kinds of amino acid content. "Vegetarians should always eat food combinations because most vegetarian sources have limited amino acids. The amino acid that your roti lacks is provided by the dal, the one that your rice lacks is provided by kadhi (made with curd), the ones that certain vegetables lack is prvided by seeds like jeera (cumin) and til (sesame seeds) that we use in Indian cooking," she explains..

    New Delhi: Salman Khan's father Salim Khan, in an interview with Pinkvilla, said that he has to step out of the house every day, even during the coronavirus lockdown, due to health reasons. Salim Khan, 84, told Pinkvilla that on doctor's advice, he is simply carrying on with his walking routine, which he has been following for four decades now. "I have been advised by the doctors to continue my walks as I have lower back issues. {tag: Yeezy 500 White Bone}

    Comedian and rabid Mets fan Jim Breuer then joins the pod. {tag: Adidas Yeezy Boost 350 V2 Cloud White Kids}Jordan Melo M11 All Black, In 1951, he married actress Christina Inga Britta Olin and together they had two sons, Clas and Henrik, who appeared with him in "Hawaii." He and Olin divorced in 1979. Von Sydow later moved to Paris with his second wife, documentarian Catherine Brelet, whom he wed in 1997. He surrendered his Swedish citizenship to become a French national in 2002 and adopted her two children from a previous marriage.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig