2014-08-06

WALK IN CLOSET




Jako milovnici módy mě baví i tzv. fashionable interiéry, což znamená, že oblečení a módní doplňky jsou součástí  interiéru a jsou do něj zakomponovány v podstatě jako dekorace. Stejně tak i módní fotografie a knihy navodí "fashion" atmosféru. U nás doma je nejvíc fashionable pokoj ložnice,  ale například i v obýváku nám na zdi visí  Jennifer Lawrence z kampaně pro Dior - ty fotografie prostě miluju a přítel si naštěstí nestěžuje:))

I'm a fashion lover so I also love fashionable interiors, which means that clothes and accessories are a part of the interior and they are incorporated into it as a kind of decoration. Fashion photographies and books induce the fashion atmosphere too. The most fashionable room of our apartment is bedroom, but for example, also in the living room there are Jennifer Lawrence for Dior photographies on the wall  - I love these photos and fortunately my boyfriend doesn't care:)) 







A ještě trocha inspirace / And some more inspiration for you: 















pics: Pinterest



SHARE:

2 komentáře

  1. Wow, parádní blog. Jsem moc ráda, že jsem na něj narazila, protože tohle je pecka. Přesně můj styl, takže již sleduji (i na instagramu) a těším se na plno inspirace. Moc chválím a jen tak dál. :o)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig