2014-08-19

THE CHARM OF IMPERFECTION





Tak už i já mám doma Šárčin nekonečný kalendář. Rozhodovala jsem se, zda ho pověsit do pracovny nebo do předsíně, ale vzhledem k tomu, že v předsíni je cihlový obklad - mám tedy povoleny minimální zásahy :) - vyhrála pracovna. Celý byt čeká na výměnu podlahy, (proto ta opřená prkna u zdi:). Nejdříve jsem podlahu vůbec fotit nechtěla, protože vkus developerů (resp. designérů pracujících na developerských projektech) se s tím mým dosti rozchází:), ale dělat stále jen fotky detailů prostě nejde... A jestli vás zaráží styl fotografií, tak to protože jsou foceny iPhonem téměř bez světla (foťák jsem si totiž zapomněla na chalupě).. joo nic není dokonalé (toho, že krabička "organize" je obráceně - a je z ní tedy krabička "agroezin" - jsem si všimla až na fotkách), ale v tom je to kouzlo, nemyslíte?:)

Mějte se krásně!
V.


SHARE:

2 komentáře

  1. Krásný pracovní koutek (i s obrácenou krabičkou) ;-). Baví mě, jak neustále předěláváte vzhled blogu - znám to, taky mám tendence vše pořád vylepšovat. Každopádně současný vzhled se mi moc líbí (ale skvělé byly i ty předchozí), je opravdu profi a propracovaný do detailů, moooc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  2. Veroniko, děkuji moc :)) Tento design konečně odpovídá mým představám, tak by tu měl nějakou dobu vydržet:) Mějte se krásně! V.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig