2014-07-23

PENDANT LAMPS


Osvětlení je jedním z klíčových prvků interiéru a jeho výběr by se neměl podceňovat. V první řadě by mělo být funkční, proto je nejlepší se ohledně světelného zdroje a správného rozmístění jednotlivých svítidel poradit s odborníkem. Ten vám poradí, co je pro daný prostor a jeho jednotlivé obytné části vhodné. Neméně výzamná je i stránka estetická. V praxi se setkávám s tím, že - ze stránky estetické- se klienti nejčastěji zaměřují na závěsnou lampu, která je ve většině případů umístěna nad jídelním stolem a tvoří dominatu, která dává interiéru jedinečnou tvář. Od ní se pak odráží výběr dalšího osvětlení. Dnes jsem pro vás vybrala TOP 5 zajímavých závěsných lamp, které tuto dominantní funkci plní.

1. The Copper Shade by Tom Dixon - designová ikona mezi svítidly (což platí pro všechna Dixonova svítidla), co více dodat /v ČR k sehnání zde
2. Ranarp IKEA - musím se přiznat, že tímto svítidlem mě Ikea překvapila - v dobrém slova smyslu :) navíc cena je víc než příznivá! / k sehnání zde 
3. nechci se stále opakovat, ale tahle lampa je prostě mojí aktuální srdcovkou / k sehnání zde
4. ,,cage lamp" neboli ,,žárovka v kleci"  dodá vašemu interiéru jak originalitu tak i potřebnou dávku vtipu / k sehnání zde
5. no a nakonec pro ty, co chtějí mít opravdu originální prvek, je tou nejlepší cestou DIY lampa - mě nejvíc zaujal nápad betonové lampy  - na video návod se koukněte zde.

A nezapomeňte, že k takto výrazným lampám je nutné vybírat ostatní osvětlení velmi pečlivě a s citem. A to tak, aby co nejvíce nechalo tento solitér vyniknout - tedy jednoduché a nenápadné.




SHARE:

2 komentáře

  1. If you're considering filing bankruptcy on Long Island, then the first step toward rebuilding your finances is finding the right accounting specialist to help you through the process, and to properly handle the paperwork. With paperwork to file on the federal and state level, you'll want to work with a Nike Air Force 1 Cheap Outlet Long Island Bankruptcy Specialist that is familiar with New York bankruptcy laws, and can guide you through the process without putting your assets at risk. With paperwork to file on the New Jordan Shoes 2020 federal and state New Yeezys 2020 level, you'll want to work with a Long Island Bankruptcy Specialist that is familiar with New York bankruptcy Coach Bags Clearance laws, and can guide you through the process without putting your Coach Bags Outlet assets at risk.

    Right there, in front of the lens of one of the two massive Helix Remotely Operated Underwater Vessels (ROVs) deployed from the Olympic Canyon Coach Outlet Clearance was a propellor blade. 21 minutes later came the biggest MK Outlet breakthrough the digital flight data recorder of the Dornier loomed right ahead. Michael Kors Outlet Store And with this discovery came the realisation that the mystery over the Cheap Ray Ban Glasses missing Coast Guard aircraft would finally end.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty jsou úchvatné. Já jsem na osvětlení v interiéru úplně ulitlá. Pořád sháním nějaké designové lampy a pombinuji to s tímto led podsvícením různých políček a vytrín v domácnosti. Je to prostě vášeň :-)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig