2014-06-18

BEDROOM DETAILS


Návštěvy už si zvykly, že při každé návštěvě je u nás v bytě něco jinak:) Nejrazantnější změnou byla ale nedávná přeměna tmavé ložnice na "all in white" (je v ní najednou tak bílo, že všechny fotky jsou přesvícené - za to se omlouvám). To ovšem není to zásadní, pro většinu je spíš nepochopitelné, že celá přeměna je vlastně tak trochu cesta zpět, protože kompletně vybavená ložnice "se vyházela" (dobře, já jí vyházela :D) a nahradila věcmi, které pro většinu lidí slouží jako provizorní řešení pro první studentský byt - postel se vyměnila za spaní téměř na zemi, velká šatní skříň s posuvnými dveřmi za IKEA stojan na oblečení za dvě stovky, noční stolky za poličky a úložné boxy a tak dále. Jediné co zůstalo je světlo, které ale s největší pravděpodobností půjde taky pryč (třeba ho nahradím jen žárovkou:D)  

Jo a ten "světelný žebřík" na obrázku 3 vzniknul právě při likvidaci postele. To jsem takhle opřela nosník, hodila přes něj vánoční žárovky (které se  -ehmm- od Vánoc válely pod postelí) a přítel se na to zadíval, že to vypadá docela dobře a už to tam zůstalo:))

Tak krása se někdy skrývá v těch nejjednodušších věcech, no ne?

Visitors who come to our home are allready used to always find the interior completely redesigned:) However, the biggest change was the conversion of our dark bedroom to "all in white" (there is so much of white that the quality of photos suffers - sorry for that). But that's not the essential, for most of the visitor, it is rather incomprehensible that the entire conversion is actually a way back, because before, the room was fully equipped and then all the furniture was thrown out (well, I did it:D) and replace with things that most people use as a temporary solution for the first student apartment - sleeping in a bed was replaced almost for sleeping on the ground, a large wardrobe eith sliding doors for IKEA clothes rack (cost € 7,99), bedside tables for shelves and sotrage boxes and so on. The only thing that survived the conversion is the light, but most likely, I will throw it out to (maybe I will just leave the bulb there :D)

Well, and the "light ladder" on the picture 3 was accidentaly made out during the disposal of the bed. I just leaned the bed beam, threw Christmas bulbs on it (that - ehmm - were under the bed since the Christmas) and then my boyfriend saw it and said that it looks prette good, so it remained ther :))



 A ještě na závěr jedna bonusová momentka - když jsem při focení přehazovala neuklizené věci ze záběru, tak takhle se mi podařilo odhodit zatím nezarámovaný plakát a podprsenku. Yop, all is pretty;)

And finally one bonus snapshot  - during the photo session when I was tossing away the mess out of the "scene" I managed to throw a bra on a poster (which is not framed yet) like this. Yep, all is pretty ;) 




SHARE:

4 komentáře

  1. Já přesvícené fotky miluju a minimalismus taky, prostě teď frčí a když se v něm někdo cítí dobře, ať si návštěvy říkají, co chtějí. Fotky jsou úchvatné!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera veliká! Mám velké pochopení pro vyhazování a přestavování a přesouvání! :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig