2017-10-18

LIVING ROOM

Další místnost se nám začíná rýsovat. Obývací pokoj, centrum domova, v dnešní době většinou pokoj 3v1, protože je velkým trendem propojení s kuchyňským a jídelním koutem. U nás je to dokonce hned 4v1, jelikož do místnosti musíme napasovat i kout pracovní. A to na necelých 30m2 není zrovna jednoduché. U takového prostoru je více než kdy jindy důležité, aby prostor působil uceleně, barvy spolu souzněly a linie byly čisté a jednoduché. Zároveň by z něj měla dýchat útulná a pohodová atmosféra. Dneska pro vás mám první ze 4 částí této místnosti, a to část obývací.

Obývací části dominuje nová pohovka Vimle z Ikea ve světle šedé barvě (Ikea ji teda nazývá béžovou). Novinkou je taktéž koberec Vonge, který nahradil původní koberec se vzorem. Marocký taburet a stolek Tray od Hay u nás už znáte.

Co se týče barev, udržet souznění u neutrálů, není nic těžkého. Bílý základ je u mě základ :)) Sem tam ji doplní nějaká ta šedá, taupe nebo krémová, do kontrastu trochu černé a je hotovo. 

Nově nám také přibyly transparentní plastové židle. Původně jsme je pořídili na terasu, ale vypadá to, že nahradí Eamese u jídelního stolu. Momentálně stojí na místě pro křesílka, na kterém jsme se zatím neshodli :D. 

Prý se každých 5 vteřin prodá jedna knihovna Billy. Tak my jsme do statistiky také přispěli. No, co si budem povídat, kvalita je příšerná, ale účel zatím plní. A na dekorování je teda pro mě jako stvořená.


Škatulata... Tady verze Eames DAW namísto křesílka.

Když stále zmiňuju tu Ikeu, tady je ukázka toho, že ne vždy je nutné utrácet za drahé designové vázy. Parádu udělá i sada za ani ne tři stovky! 

Za co si ale ráda připlatím jsou vonné svíčky. Toto je moje nejoblíbenější vůně - Incense & Embers od Jo Malone.

Umělá květina už taková hitparáda není, ale čerstvé teď s malou prostě nejdou...

Doufám, že vám nevadí takovýto typ článku de facto bez článku. Nejsem pisálek, a nejradši bych měla jen fotoblog, takže tohle mi přijde jako dobrý kompromis. A jelikož to nezabere tolik času, tak se tu můžem potkávat častěji ;)

Tak užívejte podzim, já se jdu zas maminovsky "flákat" :D 





SHOP MY FAVORITES


SHARE:

9 komentářů

  1. Moc pekne, ciste, presto utulne, esteticky zazitek:-). At se vam tam hezky bydli. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Veronika, pridávam sa k Marcelke. Pre mňa takisto veľmi príjemný estetický zážitok. Ty to vieš doladiť vždy dokonale. Teším sa na ďalšie časti. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Verčo, jsem ještě v Čechách?? Obdivuji tvůj "rukopis".... Ač trochu odlišný styl tomu mému, přesto bych si dokázala představit žít v takovém interiéru... Smekám... PAPA

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krásné, čisté, židle také vypadají zajímavě, možná bych si dovedl představit rustikální židle laděné do bílé, ty by se tam mohly dobře vyjímat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá velice dobře. Mě se zase líbí francouzský styl nábytku. Nedávno jsem navštívila krásný obchůdek tady, který je v Praze. Hodně mě tam zaujal styl a možnost, nechat si naprojektovat kompletní byt. Máte někdo zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké. Ale na mě až moc moderní. Mám ráda i kousek přírody. Což tady fakt nevidím. Miluji dřevo, takže nábytek v bytě máme ze dřeva odtud. Borovice je taková moje láska už od mládí, kdy jsem jezdívala k babičce a ta měla kompletně vybavenou celou chalupu borovicovým nábytkem. Aspoň nějak si ji dnes připomínám.

    OdpovědětVymazat
  7. Fine is a public servant in the finest tradition of honest, competent governance, Mattis told Yahoo News in an email. {tag: Yeezy Boost Grey And White}"She isolated herself on the second floor of her parents' house, while they occupied the first floor.Once, during a tornado warning, she had to come downstairs to hide in a closet. {tag: Light Blue And White Yeezys}

    Mostly, you're like, "I guess I need that now!" A few designers still have the power to do something more. {tag: Cream White Yeezy Footlocker}He did note, however, that no one is yet sure "social distancing" restrictions resulting from the coronavirus pandemic will be lifted any time soon."Assuming we're able to get back together physically, I believe there needs to be some acclimation period, if you will, in May or June or July," Bjork said, via the Bryan College Station (Texas) Eagle. {tag: Yeezy Boost White Reflective}

    Like the videos, the paintings endow the humble world with an inference of historic consequence.. {tag: Black And White Womens Yeezys}2 rusher and No. {tag: Where To Buy Yeezy 350 V2 Cream White}

    1 comedy among viewers since the 2010 2011 season, and is such a priority that studio Warner Bros. {tag: Buy Yeezy 500 Bone White}Ennis said she took $8,000 in cash and two Rolex watches all Foster with her when she flew home to Louisiana after Foster arrest. {tag: Size Yeezy Cloud White}

    Nike Air Jordan 6 Retro Black Infrared 23, He trimmed down and committed to it, he could have been an NCAA running back athletically and with his work ethic, he could have done it. He could have played tight end, too. He could have gone on and played NCAA basketball, he was that athletic.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig