2017-04-26

HYGGE


Je chvilku před půlnocí, uléhám na gauč, zpoza zad vytahuju chrastítko a kochám se nad vlastními fotkami pořízenými dnes odpoledne. Ne, že bych si tak fandila, ale jen mě vrací do těch pár okamžiků, kdy to u nás kvůli návštěvě vypadá "reprezentativně" (čti: kdy u nás není bordel jak...). Vždycky se musím smát, když od návštěvy slyším, že to u nás vypadá, jako bychom tu ani nebydleli, jak to jen s dítětem dělám. No nejsem superžena a to, co vidí návštěva nebo vy tady, je hodně vzdálené od reality našeho každodenního života. Malá už začíná oblézat nábytek, takže třeba takový Tray stolek je vážně parádička, proto je většinu času odsunut na relativně bezpečné, ale naprosto "nekompoziční" místo. Vedle designové vázy Kähler je už méně designová flaštička s nedopitým čajem a tak bych mohla pokračovat... přesto mi to ale nedá a každý den se snažím - a teď se mi skvěle hodí u nás čím dál více používaný pojem "hygge" (kdo ještě neví, vygooglí;))...a tak k večeři hezky prostírám, aranžuju květiny, zapaluju vonné svíčky... a že se pak támhle válí kostičky, támhle zajíček - no co, ono to k tomu "hygge" vlastně patří ;) Tak já jdu pár těch zajíčků posbírat a vy se mějte krásně! XX







SHARE:

4 komentáře

  1. Oprávnene sa nad fotkami kocháš, sú nádherné. Vankúš vyzerá luxusne ako ten od Hermés. Zrovna včera som sa rozhodovala v kvetinárstve, či si kúpim biele karafiáty ale biele chryzantémy. Zvolila som drobné chryzantémy ale i tie biele karafiáty nie sú na zahodenie. Tak na budúce.
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se nad Tvými fotkami kochám :-). Já návštěvy vždy vítám, protože mě donutí pořádně uklidit ;-D. Když pak od nich slyším chválu, trochu se stydím a říkám, jen kdybyste přišli nečekaně, to byste koukali... ;-) Uklidňuje mě, když je pořádek a vše má své místo, ale za běžného denního provozu to udržet prostě není možné ;-), a tak si podobně jako ty dělám takové "ostrůvky klidu" mezi poházenými hračkami... ;-) Užívej si a měj se krásně, pa!
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. "We view the questions submitted to the jury in light of the instructions given by the judge." Draghetti v. Chmielewski, 416 Mass. 808, 818 (1994). Security footage shows Cheap Michael Kors Handbags Powell peering into the Coach Factory Outlet Online windows of the Airport Inn home before following Christina and Mario in that borrowed car to the Lisi Lane house where Christina lived. Along the way, he spoke to a friend on the Cheap Real Yeezysphone. That friend testified that Powell told him he had an extension cord in the car and "I could kill them both.". Portia Sinnott, aka the Green Mentor, writes on eco initiatives and all things green. She is Co Founder and Executive Director of LITE Initiatives, a Sonoma County non profit that promotes a wide variety of practical skills needed to live more in tune with the environment. Founded as Car Lite in 2000, LITE most prominent program is Community Cheap Yeezy Shoes Bikes, the bike repair collaborative on west Sebastopol Road in Santa Rosa. Guttenberg became chair of the Legislative Council which performs the Legislature's work when lawmakers are not in session earlier this year. By phone from Fairbanks, he said he wanted to see the office situation settled before he left office. (Guttenberg did not run for re election and will leave office when the new Legislature convenes Jan.

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám moc ráda tento životní styl, hlavně proto, že se mi zdá, že v dnešní době plné touhy po dokonalosti je opravdu potřeba se prostě jen na pár chvil zastavit a nic moc neřešit. Jenže, když si člověk sedne ke chvíli odpočinku, zapne telefon a z něho na něj dýchnou dokonalé dámy, s perfektním postavou, po těchto zákrocích a se zářivým úsměvem a člověk je zase s pohodou tam, kde byl :) Ty máš ten byt ale uklizený opravdu extrémně pečlivě a stejně jako vaše návštěvy, ani já nerozumím tomu, jak tam může bydlet miminko :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig