2017-03-06

COME ON SPRING


Sobotní počasí mě tak navnadilo, že jsem teď v čekání na jaro ještě nedočkavější. Já vím, co bych taky chtěla začátkem března, ale vy už o mně víte, že období od konce Vánoc až do prvních teplých slunných dnů nemám ráda a přijde mi nekonečné. Tak si ho alespoň zpříjemňuju hezkou atmosférou za pomoci svíček a jarem připomínajícího dekoru.
Momentálně mi dělá radost keramická váza Omaggio od Kahler, ve které se zatím "směje" jen nevadnoucí lilie z Ikey. No jo, žádná pecka, ale pořád lepší než to, co teď vídám v okolních květinářstvích. Pražáci, máte nějaký tip, kam celoročně za voňavými kráskami? Budu vám vděčná!
No a když byt neprovoní čerstvé květiny, je čas na parfémovanou svíčku. Mně učarovala londýnská značka Jo Malone. Samozřejmě mě nejdřív oslovil design, to je jasná věc :)) Hlavně detail mašličky na víčku, ten je perfektní. Perfektní je ale i vůně. Mým favoritem je Incense&Embers, té se nemůžu vynačuchat:D. Aby těch svíček nebylo málo, hned čtyři svítí v kubusu, ten už asi představovat nemusím. A ať je jaro, léto, podzim, zima, nesmí chybět káva v oblíbeném hrníčku. Stále u mě vede porcelánový Mouse od Cooee Design.

Tak já jdu vyhlížet sluníčko a vy se mějte krásně!

Brzy pááá!
XX







SHARE:

2 komentáře

Blogger Template Created by pipdig