2016-11-03

(před)Adventní kalendář

Dobré ráno!
příspěvků není tolik, kolik bych si představovala, protože povinností, těch příjemných i méně příjemných, mám teď nad hlavu a na blogování jednoduše nezbývá potřebný čas. O to větší radost mám z toho, že můžu být součástí jednoho úžasného projektu - “předAdventní kalendář”, ke kterému mě přizvala Markétka z blogu tamarki.cz a z jejíž hlavy také celá akce pochází. 

O co půjde? Klasický adventní kalendář milují děti již několik generací, protože přináší každý den jedno překvapení, (ať už je to malý dáreček, nebo sladkost). Ten náš předAdventní se příliš neliší. Představme si 24 okének jako 24 blogerek a jednotlivé čokoládičky jako giveaways, které si pro vás všech 24 blogerek připravilo. Stejně jako na klasickém kalendáři každý den otevřete jedno okénko a smlsnete sladkost, v tom našem každý den (počínaje zítřkem 4. listopadu) navštívíte jednu blogerku a zasoutěžíte si o nějakou zajímavou giveaway. Ke které blogerce a pro jaký dáreček ten který den zavítat, se každé ráno dozvíte u Markétky.

Já vám rovnou prozradím, co si pro vás připravila Markétka. Věřím, že většina z vás bude její blog tamarki.cz znát, pokud se tu najde někdo, kdo na něj ještě nezavítal, tak šupky dupky to napravit! Dovolím si tvrdit, že Markéta je totiž českou královnou DIY! Svými nápaditými projekty přináší obrovskou dávku inspirace všem tvořílkům a hlavně jimi obohacuje i své skandinávsky laděné bydlení. Nečekejte však, že se u ní setkáte s neosobní zkomercializovanou podobou severského stylu. Je to právě její kreativita a vášeň tvořit, která vytváří z domu, ve kterém žije s manželem a dvěma ratolestmi, seversky čistý, ale osobitý a útulný domov. 

Markétin nezaměnitelný styl se odráží i na věcech z jejího obchůdku, který je plný originálních kousků. A tím se dostávám k oné zmiňované giveaway, kterou je set luxusního ložního povlečení FLOW s autorským motivem v neutrálních tónech bílé, šedé a černé. To bude zaručeně slušet každé ložnici, tak si nenechte ujít šanci jej získat ;-)!

Budu vám držet pěsti a za pár dní se na vás těším tady u mě!
XX



SHARE:

1 komentář

Blogger Template Created by pipdig