2016-01-27

RADA STUDIO / GIVEAWAY


Všechny vás po dlouhé době moc zdravím! Tento rok pro mě začal opravdu nabitě a já nevím kam dřív skočit, blogování tak teď muselo jít bohužel na chvilku stranou. Snad mi odpustíte, že vás trošku zanedbávám (hlavně se omlouvám za ne/odpovídání na maily-polepším se:)). S čím se ale musím "ozvat" je nová česká značka RADA Studio Essentials, která se právě rozjíždí a myslím, že se máme na co těšit! Slovo "essentials" vám může napovědět, že hlavní myšlenkou je nabízet základní a nadčasové (basic) kousky, které by měla mít každá žena v šatníku. Asi to znáte, že sehnat "ty pravé" je někdy nadlidský výkon, proto jsem z této značky nadšená. A hlavně - jedná se o ruční výrobu z kvalitních materiálů, kousky jsou šité v omezeném množství, takže si můžete být jisté, že se na ulici těžko potkáte s jinou dámou v tom samém. Já si dlouhý černý vlněný kabát nemůžu vynachválit! 
A na instagramu nyní probíhá Valentýnská GIVEAWAY - vyhrát můžete černou mikinu - stačí sledovat instagramový profil @radastudioofficial, sdílet fotografii (tu na konci článku -nezapomeňte ji označit) a v neposlední řadě polibte toho, kdo je vašemu srdci nejbližší;) 

Hodně štěstí!
XX

Hi to everyone after a long time! This year started in a crazy pace for me and I don’t know what should I do firstly, so my blog was on the sidelines for a while. I hope you will forgive me that I was a bit negligent (I am especially sorry for not replying on your email - I will set it right, I promise ;)) One thing, which I need to show you today, is a new brand RADA Studio Essentials, which was launched lately and I think that we can look forward to it! The word „essentials“ can imply that the basic idea of this brand is to offer basic and timeless pieces which can’t be missing in any women’s closet. You may know that looking for the right ones can be pretty tough and this is why I am such amazed. Above all - it is a handmade of quality materials and the collection is limited, so you can be pretty sure that you won’t meet your friend with the same clothes. Personally, I am more than satisfied with my new woollen black coat!

And check out Valentine's GIVEAWAY on Instagram! Easy steps to win - follow @radastudioofficial,  share the "win" picture (you can find it in the end of this post - don't forget to tag it) and also kiss someone you love;)

Good luck!
XX








Sdílejte tuto fotografii na instagramu s tagem @radastudiooficial a vyhrajte stylovou mikinu!
Share this picture with tag @radastudioofficial on Instagram and win stylish sweatshirt!






SHARE:

1 komentář

  1. Znacce preji uspech, kabat nadherny! Ucastnit se nebudu, nejsem "instagramova", ale neva, i tak chvalim. Marcela

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig