2015-12-15

Let's prepare something



Jsem takový nedočkavec, že už nám od nědele v obýváku stojí stromeček, prozatím obmotaný jen světýlky. Dneska jsem vytáhla krabici s ozdobami a byla mile překvapená, že poprvé nebudu muset nic dokupovat, hurá! Stromeček budou stejně jako loni zdobit jednoduché nadčasové bílé koule a nejstarší ozdoby z "mojí sbírky", a to lehce oprýskané stříbrné hvězdičky. Jo a taky samozřejmě nemůže chybět nějaký ten šperk - třeba úžasná ozdoba God Jul Ylvy Skarp. Vše připevněno černou saténovou stuhou, které nám ze svatby zbylo tolik, že už nevim, co všechno s ní ještě obmotat... no minimálně všechny dárky:) Jak jste na tom vlastně s dárkama? Už máte vše nakoupené? Já jsem tak v půlce a dochází nápady...
V té souvislosti vám připomínám, že máte ještě šanci získat 15% slevu na všechny DW hodinky na www.danielwellington.com, stačí zadat kód mywhite_obsession. Poštovné je zdarma a minule mi dorazily za tři dny, takže je určitě stíháte pod stromeček. Já jsem jimi také letos s předstihem  obdarovala ségru, protože je stejně nedočkavá jako já a chtěla s nima dělat parádu na vánočních večírcích a jakou měla radost, to jsem u ní dlouho neviděla, viď Domi? ;)
No tak já jdu dál vymýšlet, balit, zdobit a tak celkově si úžívat toho předvánočního "klidu" :)

Užívejte a zase brzy pa 

As I can be really impatient, we’ve had a Christmas tree (being decorated just with some lights for now) since Sunday. Today, I took out box with some decorations and was actually pleasantly surprised that for the first time, I won’t have to buy anything more, hooray! I decided to decorate the tree with simple and timeless white balls, which I bought last year, together with the eldest piece of my collection – already a bit shabby, but still beautiful silver stars. One also shouldn’t forget on some gems – such as the wonderful ornament God Jul by Ylva Skarp...and everything being fitted with a black satin ribbon from our wedding - which we have like tons left, so I don’t know what more to wind...well lets wind all the gifts with it at least :)
Speaking of gifts..what about you? Have you already bought all of them? I am in the half of my list so far and I am running out of ideas already...
Let’s give you a hint – I’d like to remind you that you still have a chance to obtain a 15% discount and free shipping on all DW watches on www.danielwellington.com if you just enter this code there: mywhite_obsession. Last time, my watch arrived just in three day, so you will have them in time for sure to put them under the Christmas tree.
I’d also given them, as a present, in advance to my sister, because she can also be as impatient as me and she just wanted to show off with them at Christmas parties. Well, I haven’t seen her delighted that much for a long time :)

Ok, let’s go back to wrapping, decorating and thinking about gifts for my closest – generally enjoying the  pre-Christmas peace :)

Have a nice time! 



SHARE:

4 komentáře

  1. Urcite bude vypadat uzasne:-), hodne klidu a pohody. Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Veronika, tak si ma navnadila s tým stromčekom, že asi už šuchnem aj ja dovnútra. Krásne si to užívajte. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera Veru!! Jsem zvědavá, až se pochlubíš, co jsi pod tím stromečkem našla :)

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá tak luxusně!
    Krása...

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig