2015-08-30

SUMMER DAYS



První polovinu letošního léta jsme strávili přípravou svatby, jelikož jsme se rozhodli na poslední chvíli a měli na to v podstatě dva měsíce (rovnou odpovím na nejčastěji pokládanou otázku, nemuseli jsme, ale chtěli, což je v dnešní době u tak mladých lidí evidentně nepochopitelná věc :-)) nedostali jsme se na žádnou dovču. U mě dovča =  hotelový resort u moře, kde se ráno vyvalíte na pláži a náplň dne je čtení vlhkem zvlněných časopisů, občasné svlažení se, polední hambáč, následuje opět válení se, když už vás znuděná drahá polovička po několikahodinovém brblání o tom, jak se nudí, donutí jít si zapinkat klasickými dřevěnými pálkami s neonovým míčkem (k sehnání na každém rohu promenády)... večer kontrola, zda dodržujete hnědnoucí plán, něco šik na sebe, aby jste v hotelové restauraci u těch švédských stolů zazářili...večerní návštěva města, pár koktejlů a druhý den nanovo.. největším dobrodrůžem je výlet uprostřed týdne na "uprchlické" výletní lodi s několika zastávkami na koupání v té nej části ostrova..ach to je nuda, co?! Takovou dovolenou, díky nechci :D ale víte co, já to mám vážně ráda! Jo! užívám si to od chvíle, kdy čekám 2 hodiny na odbavení na letišti, až po poslední koktejl a tradiční větu "vždyť je to, jako bysme přiletěli včera a už zase jedem domu"... letos mi tohle uteklo. Joo, proč jezdit v létě do zahraničí, když české léto je tak krásné. Fajn, je! A miluju chvíle u nás na chalupě, kdy se vyvalim u bazénu a čtu časopisy. Pro někoho to neni rozdíl, ale ty časopisy nejsou tak zvlněné a navíc mi chybí sun-bleached hair and sandy skin! :-D Těžko říct, kolik z vás teď pochopí o čem mluvím!? 

No, jsem ráda, že si to vynahradíme v zimě a z nekonečně dlouhé české zimy, kterou já vážně nemusím, utečeme do tepla. Ssss, a že se nám ta zima blíží:). Tak užívejte poslední krásné letní dny!

Ps: K fotkám ze svatby, na které někteří čekáte. Doporučení pro nastávající nevěsty, dbejte na výběr  fotorafa! Jelikož jsem zvyklá fotit, a tak nějak prezentovat "svým okem", osvědčilo se mi rčení, co si neuděláš sám... budu ráda, když vyberu pár fotek, o které se s vámi budu chtít podělit. Takže asi tak :)

Mějte se krásne!
 ❤ 
V.


SHARE:

4 komentáře

  1. Jé dovolenou v zimě závidím, také bych potřebovala během takové té hnusné učvachtané zimy vypadnout někam do teplých krajů! :D The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Špatný výběr fotografa? To mě mrzí:-(. Ale určitě vyjde alespoň něco. Mám mezery v blogu, musím prostudovat! Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, keď si spomínala že sa beriete tak mladí, mohla by si prezradiť koľko máš rokov ? z čistej zvedavosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 25, já si na to mladá nepřipadám, ale mé okolí to tvrdí :)

      Vymazat

Blogger Template Created by pipdig