2015-08-11

COUNTRYSIDE











Po dlouhé době vás opět zdravím, poprvé jako vdaná paní :)).  Popravdě, příravy pro mě byly tak náročné, že jsem neměla myšlenky na to připravovat o tom ještě nějaký post. Teď mě to mrzí, protože na DIY dekoracích jsem se celkem vyřádila, tak snad alespoň něco z toho svatební fotografka zachytila a budu vám moct pár věcí ukázat:). Prozatím vám posílám pozdravy z naší chaloupky, místa, kam každý víkend rádi utíkáme z hektického velkoměsta :D a kde si nyní užíváme zaslouženého klidu po těch několikatýdenních stresech.
Těmito fotkami vám vlastně naznačuji atmosféru svatby, která se (pro někoho možná překvapivě) nesla v rustikálním stylu, v kterém je mi stejně dobře (ne-li líp) jako v -minimalismu-,na který jste u mě zvyklí. Do domu bych ráda tyto dva z podstaty neslučitelné styly ráda sloučila :D, ale to teď odbočuji... Úplně nezklamu, černo-bílá i tak na svatbě nechyběla, však uvidíte. Zatím se mějte krásně a brzy paa!
SHARE:

8 komentářů

  1. Veronika v prvom rade srdečne blahoželám a prajem Vám veľa krásnych spoločných chvíľ . Dekorácie na Vašej svadbe boli naozaj nádherné a presne podľa môjho gusta. Jemné, čisté a elegantné. Čo sa týka rustikálneho štýlu a minimalizmu som na tom rovnako. Páčia sa mi obidva a tak sa snažím to doma skĺbiť dohromady. Stále si však myslím, že mi vládne viac ten rustikálny. Ale vôbec mi to nevadí, sú krásne obidva. Nádherné fotky, veľmi som si to užila. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc moc děkuju!! Jinak, tohle ještě nejsou dekorace ze svatby, ale jsou v podobném duchu, tak snad se budou líbit i ty:). Měj se krásně, V.

      Vymazat
  2. Veru, moc gratuluju a těším se, pokud se s námi o nějaké fotky ze svatby podělíš! Tyto jsou překrásné! Užívej letní pohodu i nadále!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju! Určitě podělím, ještě čekáme na fotky od fotografky, tak až se tím pak proberu a zcenzuruju:D, tak sem něco hodím ;) Taky užívej, papa

      Vymazat
  3. Nádherná atmosféra, těším se na další fotky i na skloubení, o kterém píšeš. A u mě na blogu je teď vyfocený Tvůj mráček. Ještě jednou s Domi moc děkujeme!

    OdpovědětVymazat
  4. Jůůů,
    gratuluji ke svatbě a rovnou musím napsat, že fotky a styl jsou pecka.
    Zaměřeno přímo na mé srdce.

    Díky, pokochala jsem se.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. AbstractThis New Air Jordan Shoes paper studies how increasing MK Outlet dimensionality in a market space feeds into the emergence of a sustainable entrepreneurial Cheap Nike Air Force 1 population energy cooperatives in Germany. Our theoretical model conceptualizes the market as a multi dimensional feature space and offers insights as to when and where new types of entrepreneurial activities emerge. We demonstrate that (1) the rise of a socio cognitive dimension greenness created novel social demand and opened opportunities for sustainable entrepreneurship and (2) sustainable Jordan Shoes For Sale Ray Ban Outlet entrepreneurial organizations are more likely to be founded in communities with higher local demand for greenness..

    Abstract"Financialization" has been identified as a dominant trend in the operation of many economies, and especially the global economic system, over the past few decades 2005). Because Coach Bags Clearance of Cheap Yeezy Shoes Sale the consequences of the operations of today's financial markets for determinants of health (SDH) Nike Air Force 1 Cheap Outlet the conditions of life and work that make it easy for some to lead long and healthy lives, but all but impossible for others I argue that those though they do not operate through institutional frameworks analogous to the World Trade and often do not require formal coordination. Must be understood as forms of 'governance' in the context of global health, even.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig