2015-06-15

WHICH ONE?

Po měsíci učení jsem opět zpět :)). Po krásném víkendu i odpočinutá, nabitá novou energií a připravená na nové projekty, o některých z nich se tady na blogu určitě dozvíte. Komu dlužím odpověď na mail, slibuju, že brzy odpovím, aby jste si nemysleli, že jsem se na váš vykašlala:).
Když už jsem měla čas fotit, tak se jak naschvál zase zatáhlo, takže jsem rychle blýskla novou židli, o které jsem chtěla psát už kdysi, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Řeč je o Ikea Esbjorn židli, která je jasnou kopií Cover chair od Muuto. Hrozně by mě zajímalo:D, která se vám líbí víc? Mně se totiž, když nebudeme řešit etickou otázku "inspirace", víc líbí subtilnější zpracování Ikea židle. A jsem přesvědčená (možná to je vliv toho měsíčního drcení se marketingu :D), že se většina lidí v takovýchto případech rozhoduje na základě značky. Co myslíte? Budu ráda za váš komentář. A tematicky si můžete pustit toto video.


PS: Nově můžete WhiteObsession plakáty koupit i na POPOUTu. Najdete tam i nové karty, jednu z nich - marble - můžet vidět i na druhé fotce.

Krásný start do nového týdne a brzy pa!
V. 

SHARE:

4 komentáře

  1. Opravdu Ikea takhle vypadá jako "vyšší produktová verze",ještě bych přidala křeslo Merano od Tonu, to je myslím taky brácha.

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, obě židle jsou moc hezké a jsou si hodně podobné. Otázka je, jak jsou pohodlné. Tu Ikeáckou jsem zkoušela. Moc se mi líbila, ale opěradlo dost tlačilo do zad. Zajímalo by mě, jak se sedí na té od Muuto, vypadá pohodlněji.
    Krásný den a těším se na tvé další články... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Goethe (1749 1832), German poet and dramatistI am committed to the journey. Let's see if Goethe and I are right.Gayle Santana is the owner of PVS Network and the PVS Network Virtual Call Center and is committed to the PVS mission . "Our Cheap Ray Ban Glasses mission is a call to service.

    Even after the Qisas and Diyat law came into force, first as an ordinance, and later, as New Jordan Shoes 2020 law, no one New Yeezys 2020 Nike Air Force 1 Cheap Outlet really pointed out the problem in invoking the said law. As Wasti points out in Coach Bags Clearance his book, since it is difficult to find a witness, the law of Qisas was never implemented and the government basically uses tazeer or MK Outlet diyat to pass judgments. Diyat allows for compromise in case of murder, Coach Outlet Clearance a law which was framed not to bring peace and justice in the Michael Kors Outlet Store society according to religious principles, Coach Bags Outlet but to suit the interests of the more powerful.

    OdpovědětVymazat
  4. No IKEA má docela dobrý marketing, nebo naznam nikoho kdo by neznal ikeu :D A taky určitě i tahle firma musela nějak začít a expandovat na trh a myslím že se jí to dost povedlo, ceny nábytku a kvalita je myslím že dobrá. Taky se teď trochu snažím podnikat v podobném odvětví a to je čalounění nábytku, ale musí mi s tím pomáhat tahle firma co se týká nějakého marketingu já osobně tomu moc nerozumím.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig