2015-03-11

TIMELESS

... mé oblíbené nadčasové kousky, které asi nemá smysl představovat;)
 Máte nějakou ikonu, do které vám není líto investovat a která vás nejspíš nikdy neomrzí? 
Pochlubte se ;)

EN: 
My favorite timeless pieces, which are needless to introduce ;) Is there any icon, you don't regret to invest in and which you'll never grow weary of?
Share your ideas:)
SHARE:

9 komentářů

  1. Veronika, krásne kúsky, stolička Eames, plagát Paris, kovový kôš na kúsky, ktoré chcem mať na očiach a po ruke. Všetko sa mi veľmi páči. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Veru ahoj, já myslím, že se vždy vyplatí koupit si originál a je celkem jedno co to je ;-) Já osobně těch ikonických kousků mám hned několik... asi první na řadu přijdou židle do kuchyně, po kterých toužím už pěknou dobu, ale tím, že není jen jedna, ale čtyři... trvá to déle. Navíc nejsem úplně rozhodnutá, jestli to bude právě DSR... úplná klasika v bílé, nebo Thonetky... věčné dilema... ovšem úplně nejdřív přijdou na řadu skříně a pak nová kuchyně... takže já si opravdu ještě počkám :D hezký den, R.
    p.s. opět nádherné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Radi, právě to čekání a důkladné vybírání u těchto vysněných ikonických kousků mě baví :) Není to jako jít do Ikey, tam bez rozmyslu nakoupit věci, co se mi po měsíci přestanou líbit... a ta radost, když se pak doma konečně ten vysněný kus objeví ..aach!:)) Tak ať se u Tebe ty tvé vysněné ikony objeví co nejdřív, i když už tak to máš doma nádherné!!
      Měj se krásně a děkuju :)

      Vymazat
  3. Veroniko, je jich tisíc, ale to by člověk musel být milionář:) Jedna za všechny.... lampa n. 265 od Paola Rizzatta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) jj, ta je parádní! taky bych jí hned brala ;)

      Vymazat
  4. Veroniko, krása ...
    dnes mi dorazil hrneček s grid vzorem - ze Society6, z tvé dílny. už z něj piju kávu, díky za krásný design a přeju hodně zákazníků z celé planety :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Luci, to mě moc těší! Tak ať z něj káva chutná ;) Pěkný den a děkujuu:)

      Vymazat
  5. In this paper, it focuses on the determinants of capital structure of these Chinese listed firms from micro economy perspective. The database used in this paper contains 578 firms up to the year 2006. Khaled other brother, Mahmoud Khayat, 32, was also charged with acting in preparation for a terrorist act. The pair have been in custody since their arrests in dramatic raids in Surry Hills, Punchbowl, Lakemba, Wiley Park and Bankstown last Saturday evening. Seabrook, the undisputed boss of the New York City Correction Officer's Benevolent Association for the past 20 years, faces honest services fraud and wire fraud conspiracy charges in connection with his diversion of union funds. The arrest was Coach Factory Outlet followed by a press conference by the US Attorney for the Southern District of New York, Preet Bharara, where this official of the Justice Department declared that the union chief made investment decisions "based not what was good for his union members but based on what was good for Norman Seabrook.". Men with dementia (n=5) attending the sessions, their carers (n=5), NCFC coaching staff (n=5) and people organising/facilitating the sessions (n=5), were interviewed. Semi structured interviews explored the participants TM experiences storesmkoutlet of dementia, their opinions on current service provisions and on the sessions.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig