2014-12-28

FAVORITES XMAS GIFTS

Doufám, že jste si užili (nebo lépe – stále ještě užíváte) Vánoce a těšíte se z toho, co vám Ježíšek nadělil.  Já jsem letošní Štědrý den, včetně rozbalování dárků, prožívala jako bych byla opět malá holka:). Navíc díky nadílce pod stromečkem mám teď na nějaký čas vystaráno s tématy pro blog a hned začnu koutkem v obýváků, kam přibyla pohovka Kivik. Asi byste čekali bílou, ale to s naším pejskem není zrovna praktické, proto jsme zvolili světle šedý potah. Na Ikea pohovkách je ale bezvadné, že se potahy dají za příjemné ceny dokoupit, což jistě všichni oceníme jak z praktického, tak estetického hlediska, takže pro zvláštní příležitosti bílá bude :). 
Konečně jsem se mohla zatím jen prolistovat knihou Charlotty Seeling Fashion. Těším se, až si ji v klidu i pročtu, zatím tak slouží jako podstavec pro dekorace, třeba pro ikony mezi svíčkami - Byredo, vůně Apokalyptic a Diptyque, vůně Figuier. Apokalyptic je podle popisu vůně směsi dřevin, rozpáleného železa a vzácné černé maliny, je to těžká kořeněná vůně a podle mě, takhle voní chlap :D. Figuier je naproti tomu jemná, přírodní vůně svěžích listů, kůry a mléčné šťávy. Skvěle se doplňují a pokoj provoněly už při rozbalování.
Největším překvapením je plakát Davida Ehrenstrahle My guide to Paris 2015. Vytoužený plakát Paris byl při sestavování wishlistu vyprodaný, takže se na seznamu objevil New York. Nejenže si Ježíšek na rozdíl ode mě všiml obnovení prodeje Paris, ale správně  ho i vybral, čímž mi udělal dvojnásobou radost :). Takže mu odpouštím i to, že se plakát stále nachází na cestě mezi Švédskem a Českem. Místo už má ale vybrané (díky Photoshopu se na něj můžete podívat už teď).
Do ložnice pak přibyl další užásný plakát, tentokrát Playtype. Po "G" jsem měla vytipované ještě 3 favority, Ježíšek vybral písmeno "B", které je na světlounkém starorůžovém podkladu, což místo nad postelí zjemnilo.

Toto jsou mí favorité, jejich hodnotu navíc zvyšuje to, že každý je od jiného člena rodiny. Takže ještě jednou, Ježíškům děkuji 

Jaký dárek byl pro vás největším překvapením nebo vám udělal největší radost?





SHARE:

11 komentářů

  1. always love a good candle for christmas! =)

    http://www.lecitygypsy.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Prechádzam si Tvoje fotky znova a znova a kochám sa. Všetko je tak jemné, čisté a krásne. Dokonalá krása. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, toho si moc vážím a děkuju!:-) Vše dobré do nového roku, V.

      Vymazat
    2. Veronika, i Tebe želám šťastný nový rok 2015. Andrea

      Vymazat
  3. Zdravím Veru, Ježíšek se teda vytáhl a nadělil ti samé skvosty!!! Krása... Pohovka se mi strašně líbí! Pěkné pokochání u tebe opět ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, sama jsem byla překvapená, jak hodný na mě byl ;) Děkuju za pochvalu a přeji do nového roku jen to nejlepší, V.

      Vymazat
  4. Milá Verunko,
    Váš bílý blog patří k mým nejsledovanějším českým bloggům velmi dlouho ( omlouvám se, že zatím jen potají nakukuji, ale v novém roce napravím :o) ) a vždy se těším z každého nového příspěvku, který je pro mne potěchou, ať už vyfotíte opravdu cokoliv :o) Máte vrozený dar nejen věci k sobě položit, ale i překrásně fotíte..tak čistě, což je prostě dokonalá kombinace ..na české poměry ojedinělé, opravdu smekám !!!! Vystudovaná designová škola byla už jen třešničkou na dortu a papírovým potvrzením Vašeho přirozeného talentu..více takových jako jste Vy :o*
    V Novém roce Vám přeji spoustu zdraví a lásky, ať se Vám daří ve všech směrech..s úctou Věrka
    PS..pasparty Davida jsou též můj velký sen,snad se letos zadaří a budu se též z nich těšit :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Věrko, úplně jsem se začervenala při čtení tolika chvály :)) Opravdu upřímně si toho vážím, taková slova mi vždycky dodají energii pokračovat dál a někam se posouvat, takže moc moc děkuji!!! A jsem ráda, že jste se ozvala, našla jsem tak další blog, kam budu ráda nakukovat ;) I Vám jen to nejlepší v novém roce! Mějte se moc fajn! V.

      Vymazat
  5. Milá Veru, Tvůj blog jsem objevila až teď - před pár dny a nechápu, jak jsem o něm mohla nevědět! Je tu krásně, přesně podle mého gusta :)) Přeji krásný rok 2015! Evi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, moc děkuju a vítám Tě :)) Krásný rok 2015 i Tobě! V.

      Vymazat

Blogger Template Created by pipdig