2014-10-14

UASHMAMA BAG





Uashmama sáček asi není třeba představovat, určitě ho už znáte z Pinterestu nebo jiných blogů. Já jsem také neodolala. Ve výběru jsem váhala mezi šedým a bílým, ale jak vidíte, nakonec zvítězil ten v bílém provedení. Aby té bílé nebylo příliš, společnost mu dělá můj poslední výtvor s pracovním názvem Patchwork Diamond, kde sem tam nějakou barvu najdete :) Doufám, že se vám líbí, protože na vás něco chystám ;) Na poslední fotce je vidět i stojánek na svíčku... víte jak vznikl? Likvidovala jsem umělou květinu z Ikea a tohle "concrete" kolečko (vím, že je to závaží) s otvorem o velikosti přesně odpovídající svíčkám, které se už dlouho jen tak povalovaly v šuplíku, na mě vypadlo. No není to úžasné, co všechno v té Ikee neseženete? :))
SHARE:

4 komentáře

  1. Hezký večer Veru,
    i já mám zálusk na UASHMAMA sáček a stejně jako Vy se rozhoduji, zda bílý nebo šedý (momentálně o kousek vede šedý;-) ). Patchwork Diamond se mi moooc líbí a doufám, že to, co chystáte, je, že bude k mání ;-)...
    Mějte se moc fajn!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den Veru, bílá je prostě sázka na jistotu a šedá je v interiéru kouzelná :) Zvlášť se zelenou květinou se budou krásně doplňovat, každopádně neuděláte chybu ani s jedním:) A jsem moooc ráda, že se Diamond líbí.. ;)
      Mějte krásný víkend

      Vymazat
  2. Verunko to je nádhera! Poslední dobou se mi z Tvých fotek i stylingu úplně tají dech. Když potom budeš mít chuť vytvořit si na MMB účet, mám pro Tebe odměnu na příště ;-). A jestli by Ti nevadilo, kdybych se pochlubila třeba na FB s odkazem na Tvůj blog, dej vědět!
    Krásný víkend a děkuju moc :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šári, mooc děkuju! Taková pochvala od Tebe mě neuvěřitelně těší :-* Účet na MMB si samozřejmě ráda vytvořím a co se FB týče, jak by mi to mohlo vadit, naopak, je to pocta :-) Ještě jednou moc děkuju! Krásný víkend i Tobě

      Vymazat

Blogger Template Created by pipdig