2014-10-29

THE BULB



Šňůra, objímka a žárovka... trend, který naše babičky asi těžko pochopí, ale který každý interiér neskutečně oživí a dodají mu osobitý styl. "Žárovkové" lampy fungují v obýváku, nad jídelním stolem, nad kuchyňskou linkou, vedle postele, samostatně i ve vícero kusech. A nabídka je stylově rozmanitá, sehnat můžete barevné, plastové, dřevěné, mramorové, zlaté, měděné...už máte svého favorita? Já jsem teď (k mému překvapení) nejvíc unešená dřevěnými a těmi s barevnými šňůrami ;).


mramorové - &tradition (v ČR k sehnání na Designville.cz) / dřevěné - Nordictales / měděná - Plumen (seženete i zde) / bílá - Muuto (seženete i zde) / s barevnými šňůrami - Kolorowa kable
SHARE:

5 komentářů

  1. Dobrý den, Veroniko,

    mohu mít prosím otázku? Ta první fotka v tomto postu s Muuto žárovkou je u vás doma? Sama sháním žárovku, ale potřebovala bych nějakou, která není závěsným / stropním světlem, ale pouze do zásuvky. Muuto tomu neodpovídá, že. Neměla byste nějaký tip, kde podobnou sehnat?

    Díky moc, Pavla

    Mimochodem sem moc ráda chodím, mám velmi podobný vkus a styl bydlení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den Pavlo,
      ano, fotky jsou od nás a nejedná se o Muuto, ale o osvětlení značky Kolorowe kable - a právě k nim zkuste nakouknout - http://kolorowekable.pl . Lampu si totiž můžete sestavit podle Vašich představ a nabízí i koncovky do zásuvky :). Jinde jsem bohužel na tento typ nenarazila.

      Jinak moc děkuji za návštevu a krásný komentář!
      Pěkný den,
      V.

      Vymazat
    2. Veroniko, moc a moc děkuju za tip, už vybírám.

      Pěkný den, Pavla

      Vymazat
  2. Muuto a Tradition u mně jednoznačně vedou! Taky bych potřebovala do zásuvky s vypínačem, to by byla vůbec paráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děvčata, ohledně Muuto do zásuvky - dostala se ke mně informace o této vychytávce: http://www.designville.cz/baldachyn-muuto-e27 ;)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig