2014-09-15

DECORATING...


1. / Závěsné svítidlo. Hodí se téměř do jakéhokoliv prostoru a vždy mu dodá šmrnc. Tohle konkrétně je DIY - tak snad dopadne dost reprezentativně na to, abych se tu podělila o postup :)
2. & 4. / Vonné svíčky. Bez těch si neumím deštivé podzimní večery představit. A je na čase zkusit nějaké opravdu kvalitní, takže Byredo nebo Meadows?..ehm nebo obojí?
3. / Na tenhle papírový pytel jsem na Pinterestu narážela tak dlouho, až jsem ho musela mít...Teď ještě vymyslet co s ním :D
5. / Porcelánový svícen. Svíček, tedy i svícnů, není nikdy dost a tenhle od Bloominville mě zaujal svou jednoduchostí (přitom je taak efektní) a matně bílou barvou. 
6. / Skleněná váza se zlatým detailem. Jak jsem psala o tom, že bych chtěla zkusit trochu zlaté, tak přesně něco takového jsem měla na mysli. Jen decentní detail, protože v případě zlaté v interiéru platí dvojnásob, že ,,méně je více".
7. / Kameninový talíř. Ten materiál  a ta barevná kombinace  láska na první pohled!
8. / To by bylo, aby nedošlo na mramor! Protože máme obývací pokoj spojený s kuchyní, je na "living room wishlistu" i tenhle dokonalý hmoždíř.
9. / Playtype plakát. Jen co přišlo vysněné "G" z Grey kolekce, zatoužila jsem hned po dalším kousku do sbírky. Uvažovala jsem nad kolekcí FAUX, ale ta je na mě už moc divoká a přestala by mě bavit, takže vítězí toto jednodušší "M". 

Tak doufám, že jsem vás navnadila na podzimní dekorování:)
Krásný start do nového týdne!
V.

SHARE:

5 komentářů

  1. Verunko, máš moc krásný blog .... nechápu, jak mi mohl tak dlouho unikat !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Marki, moooc děkuji za návštěvu a krásný komentář! Bude se těšit zase příště:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat, odkud je ten papírový pytel? Asi ho nutně potřebuju :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig