2014-07-30

Something about me


Čtete můj blog a moc toho o mně nevíte, tak vám teď pár věcí prozradím:

1. Jsem z 1/8 Dánka. 
2. Mám dvě retrívřice - 3 letou Lilly a 13letou Fleu, která se jmenuje po basákovi  Red Hot Chili Peppers. Jméno vybral táta a protože neuměl anglicky, FLEA vyslovujeme česky (tak jak se píše) a normálně skloňujeme.
3.  Jsem cholerik, proto je mi často nejlepším (ne)přítelem boxovací pytel.
4. Interiérový design mě zajímal už při zařizování domečku pro Barbie a toto nadšení mi vydrželo až doteď. Během prvních dvou let na vejšce jsem ještě navíc trávila víkendy v Design Škole. Takže teď mám na to dokonce diplom:-P
5. Jsem v podstatě závislá na náramcích, když nemám ověšené zápěstí, jsem nervózní.
6. Nesnáším zimu, ale moje nejoblíbenější doba v roce jsou Vánoce. Miluju všechno okolo nich (i fronty a zmatek v nákupních centrech).  Prožívám je vážně a intenzivně. Zdobit začínám už začátkem listopadu (je mi fuk, co si o tom myslí sousedi:) Moje Vánoce jsou zásadně (i přes veškeré trendy) bílo-červené. Nesmí chybět bramborový salát(jedině od našich, protože ti ho dělají nejlíp na světě :-D) a řízek (kapra nejím), sobi, spousta a spousta světýlek (ale nesmí blikat!) a pohádky!
7. Říká se, že každá žena je ulítlá na boty. Já teda extrémně. Před 2 lety počet mých párů přesahoval trojciferné číslo - psst!
8. Bojím se jezdit MHD. Co mám řidičák, kam to jde, jedu autem.
9. Světýlka, svíčky a osvětlení celkově - to je moje. Nejraději mám světelný řetěz Happy Ligts.
10. Miluju hudbu, nejvíc blues a blues-rock. V autě neustále přepínám rádio, protože nikde nehrajou to, co chci právě poslouchat:)

You read my blog and you don't know much about me, so I'll tell you something about me:

1. I'm 1/8 Danish.
2. I have two female golden retrievers - 3 years old Lilly and 13 years old Flea. Flea is named after the bassist from Red Hot Chili Peppers. 
3.  I'm hothead, so the punching bag is usually my best friend.
4. I've been interested in interior design since my childhood. That time I already used to design the rooms in Barbie's house. This enthusiasm holds me till today.  Moreover, during the first two years of my studies at the university, I had  been taking weekend lessons of interior design at the Czech design school. So now I'm qualified in this:-P
5. I'm quite dependent on bracelets. When I don't have some of them, I get really nervous.
6. I hate winter, but the best period of the year for me is Christmas time. I love everything about this holiday (including the chaos at shopping malls). I always take the Christmas very seriously. I usually start with house decorating already on the first half of November (I don't care about neighbor's opinion:). Despite the trends, my Xmas are always in red&white color combination. The potato salad (prepared only by my parents, cause they know how to do it the best), reindeers, many and many lights (but it can't be blinking) and fairytales can't be missing!
7. They say that women are crazy about shoes. For me, it applies extremely  Two years ago my "shoe collection" counted three-digit number - shh!
8. I'm afraid of public transport. Since I got the driving license, I use my car every time it is possible.
9. I love everything about lighting - candles, lights.... My favorite one is Happy Lights garland.
10. I love music, especially Blues and blues -rock. I use to constantly switch the radio in the car, because it never plays what I just want to listen. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig